Shop: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Open: Mo-Fr 11:00 - 18:30
Phone: +36 20 567 4222

Gentile Whole wheat mezzi paccheri rigati, 500g

Paccheri is a broad, tube-shaped pasta, mezzi paccheri is half the size of the original format and this prodcut is made from whole durum wheat flour, but its use is similar. Serve with fresh tomato sauce.

The Whole Wheat Mezzi Paccheri Rigati BIO from Pastificio Gentile di Gragnano are part of the brand new range of products that the company has created to meet customers who are particularly attentive to the digestibility of pasta, with a high number of fibers. Toasted aromas on the nose and a rough and full taste make this pasta ideal for any sauce, without sacrificing digestibility.

Ingredients: whole durum wheat semolina, water

Info
Manufacturer
Gentile
Package
500
Country of origin
Olaszország
Place of origin
Campania
Group size
Nagy
Flour
Teljes kiőrlésű
Cooking time (min.)
15
Egg content
Tojás nélkül
Calories
1490 kJ / 353 kcal / 100g
Fat
2
- of which saturated fat (g/100g)
0.5
Total Carbonhydrates
67
- of which sugar
3.2
Fiber (g/100g)
7.8
Proteins
14
Salt
0.01
Pasta length (mm)
0
Pasta width (mm)
0
Pasta thickness (mm)
0
Manufacturer
Gentile
- amelyből telített zsírsavak
0.5
Rost
7.8
Főzési tippek
100 gramm tésztához ~ 1 liter sós főzővíz szükséges. A nagy méretű tészták esetén fontos, hogy ne lobogó vízben főzzük, hogy elkerüljük az esetleges töréseket. A prémium minőségű tészta sosem igényel olajat a főzővizébe, elég párszor megkeverni a főzés első 2 percében. A tésztát forrásban lévő vízben kezdjük el főzni, amint újra forrni kezd a víz, vegyük lejjebb a lángot. Minden tészta csomagolásán megtalálható a javasolt főzési idő, amikor ez letelt, kóstoljunk! Amennyiben az állagát megfelelőnek találjuk, a tésztát szűrjük le, és miután összekevertük a mártással, azonnal szolgáljuk fel. Kizárólag akkor hűtsük le a főtt tésztát vízzel, ha tésztasalátát akarunk készíteni. Érdemes tudni, hogy a tészta tovább fő miután leszűrtük, ezért képes a mártás egy részét is felszívni. Az elkészítés során ezzel is számoljunk.
Additional products
Similar products