Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Nyitvatartás: H-P 11:00 - 18:30
Telefon: +36 20 567 4222

Gyártók

Molino Pasini

2022.07.05 14:18
Molino Pasini

„Négy generáció, 100 éves történelem és a liszt művészete a DNS-be vésődve.”

A Molino Pasini egy kiváló minőségű, lágy búzaliszt előállítására szakosodott malomipari vállalat, amely mind a végső fogyasztók (kézművesek, nagy- és kiskereskedők), mind a feldolgozásukban részt vevők iránt elkötelezett.

A Molino Pasini garantálja a folyamatos ellenőrzést, a higiéniai feltételek betartását, köszönhetően az erre fordított figyelemnek és a szigorú monitoringterv (HACCP) alkalmazásának. Minden szállításhoz tartozik egy analitikai bizonyítvány, amely igazolja a Molino Pasini elemző laboratóriumában megállapított lisztek tökéletes épségét.

Minősített lisztek
A mindig is minőségorientált politika megkoronázásaként, Molino Pasini már 1997-ben megkapta az UNI minősítést (ez bizonyítja, hogy a termék megfelel az európai szabványokban meghatározott követelményeknek).

Egy cégnek inspiráló elvekkel kell rendelkeznie: kiválasztottak tizet, amelyekre egész üzletüket alapozzák. Ezeket a Kiáltványuk (Manifesto) foglalja össze:

1 – A történetük mindig velük van
Négy generáció, 100 éves történelem és a liszt művészete a DNS-be bevésődve. Elkötelezettek amellett, hogy a jelenleg piacon lévő magas szintű lisztek legszélesebb választékát kínálják kenyerekhez, péksüteményekhez, pizzákhoz és friss tésztákhoz.

2 - A lassúság dicséretére
A búzaliszt elkészítéséhez a hosszú utat választják: azt, amelyik nem terheli meg a terméket és abszolút minőséget produkál. A "lassú" és "lágy" szemek ügyes keverését és gondos őrlését a legújabb generációs hengerműveik garantálják.

3 - Intelligens iparosítás
Kreativitás és tudomány, képzelet és statisztika, technológia és hatékonyság: álmaikat szilárdan földbe vetett emberek támogatják, akik irányítják a teljesen automatizált termelésüket.

4 - Tanúsított biztonság
Az élelmiszerbiztonság mindig az első helyen áll: évek óta a lehető legmagasabb pontszámmal megszerzett nemzetközi tanúsítványok is garantálják, mint a BRC (Globális Élelmiszerbiztonsági Szabvány) és az IFS (International Featured Standard – Élelmiszeripari Tanúsítás, mely az élelmiszer feldolgozókra és csomagolókra vonatkozó szabályozás).

5 - A hagyomány értéke
Soha nem felejtik el a hagyományt: az óriás Bühler Plansichter gépeik ipari méretekben reprodukálják a nagymamák mozgását, akik szitával a kézben a folyamat legkényesebb szakaszának szentelték magukat. Mert így kezdődött minden, és nem akarják ezt elfelejteni.

6 - Személyre szabott szállítás
Erős oldaluk, hogy a lehető legjobb úton jussanak el a vásárlókhoz: ezért szolgáltatásuk 360 fokos. Minden terméket saját gépjármű flottájukkal szállítanak, képzett sofőrökkel.

7 - A jóból szép lesz
A jó dolgokat széppé teszik: egy malomnak is szüksége van szépségre, dizájnra és művészetre, mert ez a mindennapi munkakörnyezetük. A tökéletesség sok apró részletből áll. Egy működőképes, hatékony és szervezett vállalat az első lépés a kiváló termeléshez.

8 - Győzelem együtt
A termékek tesztelése a legjobb névjegykártyájuk: ezért született meg az Atelier, egy funkcionális és egyben kellemes tér. Képzésük és segítségnyújtásuk távolról is folytatódik, coachinggal, elkötelezett technikusokkal és e-mailekkel, értékesítéstechnikai tanfolyamokkal ügyfeleik üzletének javítása és növelése érdekében.

9 - Etikus és zöld lélek
A természettel való érintkezésnek állandó gondolatnak kell lennie: ezért döntöttek úgy, hogy mindig sok zöld legyen a közelükben.

10 - A jövőbe tekintés
Saját maguk próbára tétele a vezérelvük: laboratóriumukban mindig eljön az új projektek ideje.

Forrás:

https://www.molinopasini.com/

https://www.sgs.hu/

A quiche talán az egyik olyan étel, amely annyiféle képpen készül, ahányféle konyha létezik. Húsosan, édesen, gyümölcsösen, vagy persze klasszikusan, tojásos-tejszínesen. Ez egy ricottás változat zöldségekkel gazdagítva. 

Nagy, szürke márványasztalon gyúrta mindig össze a tésztát és gyerekkoromban én is segédkeztem abban,hogy jó lisztes legyen a konyha padlója.