Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Nyitvatartás: H-P 11:00 - 18:30
Telefon: +36 20 567 4222

Édesség és snack

Az olasz gasztronómia méltán híres világszerte kifinomult ízvilágáról és a kiváló alapanyagok használatáról. Az olasz édességek és snackek közé olyan termékeket válogattunk, amelyek tükrözik a minőség és a hagyomány találkozását.
A titok gyakran a kiváló minőségű alapanyagok használatában rejlik, amelyek közvetlenül befolyásolják az olasz édességek és snackek ízét és textúráját. A prémium minőségű olasz édességek és alapanyagok között megtalálhatók többek között az örök klasszikusok: Panettone és Colomba, az igazi tradicionális olasz karácsonyi sütemény és húsvéti megfelelője. Kínálunk Cantuccit, eredetvédett toszkán mandulás kekszet és szintén hagyományos receptúra alapján készült gluténmentes Amaretti kekszet, amelyek tökéletes kiegészítői lehetnek egy csésze olasz kávénak. Sós snacknek pedig Tarallinit és szarvasgombás chipset is lehet választani.
Lehet még válogatni gluténmentes trüffelek, édes krémek, gianduja, gyümölcsmustárok, olasz lekvárok és pörköletlen Criollo kakaóból készült csokoládék között.
Az igazi kulináris élmény eléréséhez reméljük, mindenki megtalálja webshopunkban a számára tökéletes választást.

Szűrés