Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Nyitvatartás: H-P 11:00 - 18:30
Telefon: +36 20 567 4222

Acquerello

Acquerello, il riso

Az Acquerello "a" Carnaroli szuperfinom rizs, melyet a Rondolino család termel és csomagol a Tenuta Torrone della Colombara farmon, Piemonte Vercelli tartományának szívében.
Az Acquerello a családi hagyományok és az innováció egyesülésének eredménye. A betakarítás után a rizs egy úgynevezett öregítési eljáráson megy át, majd lassan egy speciális - hélixnek nevezett géppel finomítják, és végül saját csírájával gazdagítják egy szabadalmaztatott eljárás keretében. Az öregítés a finomítás és a gazdagítás lépései valóban gazdagabbá és egészségesebbé teszik az Acquerello-t.
Az Acquerello rizs híres a szakácsok és ínyencek körében, és a világ legjobb rizsének számít.
A szemek tökéletesen teljesek, konzisztensek, finomak és nem ragadósak. Ez az a rizs, amely minden ételt kiemelkedővé tesz, a Carnaroli-t az olaszok a rizs legértékesebb fajtájának tekintik. Az Acquerello rizzsel minden rizottó és rizsétel tökéletes lesz.
Minőségének megőrzése érdekében az Acquerello-t egyedi, vákuummal zárt, zománcozott edényekbe csomagolják, különböző kiszerelésben.
Az "Acquerello" termelésének és csomagolásának minden szakaszára nagyon odafigyelnek, amely közvetlenül a Tenuta Torrone della Colombara Estate területén zajlik, tiszteletben tartva mind a természetet, mind a környezetet.


5termék 15
Szűrés
Készítő
Származási hely