Az Acquerello nemzetközi szabadalma az egyszerű és természetes termelési folyamatáról szól. Ez a folyamat biztosítja, hogy minden Acquellero carnaroli rizs ugyanazokkal a táplálkozási értékekkel bír, mint a teljes kiőrlésű rizs.
Az érlelés, a finomítás és a gazdagítás lépései valóban azok, amelyek az Acqerello-t gazdagabbá és egészségesebbé teszik.
Minőségének megőrzése érdekében az Acquerello-t egyedi, vákuummal lezárt, zománcozott edényekbe csomagolják, különböző kiszerelésben kapható. Különös gondot fordítanak a termelésre és a csomagolásra, amelyek közvetlenül a gazdaságban zajlanak, a természet és a környezet tiszteletben tartása mellett.
A rizs rendkívül jól felszívja az ízeket, nem tapad össze, és nem veszíti el a keményítőt, a fehérjéket és a vitaminokat. Az Acquerello használatával a rizottó mindig kiemelkedő!
Az Acquerello rizs híres a szakácsok és ínyencek körében, és a világ legjobb rizsének számít.
Heston Blumenthal - "A legjobb rizs a világon"
Hogyan készíthetsz tökéletes rizst az Acquerello-val? Olvasd el itt >>>