Miért plusz egy év érlelés?
Mielőtt ez az újítás piacra került volna, kiterjedt konyhai próbákon és kóstolásokon esett át a 8 év érlelésű risotto rizs. Az érlelés további egy éve javítja az Acquerello érzékszervi tulajdonságait, és az egyes szemekben lévő keményítőt még stabilabbá tette. Ez páratlan főzési rugalmasságot és kivételes ízfelvevő képességet eredményez.
Amikor a várakozás meghozza a gyümölcsét
Egy ilyen figyelemre méltó átalakulás eléréséhez szigorú ellenőrzésre volt szükség az érlelés körülményei felett – a páratartalom, a hőmérséklet és a hántolatlan rizs tartósítása mind-mind gondosan ellenőrizés alatt zajlott. Az átfogó minőségellenőrzések minden lépésnél, a finom őrlési folyamattól a szigorú konyhai tesztelésig azt mutatták, hogy az Acquerello 8 évet érlelt rizs sokoldalúsága kiváló, és könnyedén alkalmazkodik az egyszerű és kifinomult ételekhez.
A 7 éves érlelt változathoz hasonlóan az Acquerello 8 éves változata is élvezi az exkluzív "gem reintegrációs" folyamatunkat. Ez az egyedülálló módszer visszaállítja a barna rizs létfontosságú tápanyagait a gabonába, miközben megőrzi a fehér rizs sima textúráját és kényelmét. Az eredmény? Egy rizs, amelynek íze páratlan és teli van egészségügyi előnyökkel, miközben sokoldalúságot is kínál a konyhában.
Az Acquerellóval a kiválóságra való törekvése folytatódik, új fejezeteket hozva létre a kulináris mesterség gazdag történetében.