HONLAPUNK MEGÚJULT!

(Aggodalomra semmi ok, a funkciók, termékek és a vásárlói fiók mentései változatlanok maradtak, csak a kinézet változott.)

Kérdésed van? Várjuk hívásodat! +36 20 567 4222

Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.

Nyitvatartás és ügyfélszolgálat: H - P 11:00 - 18:30

Gentile Teljes kiőrlésű Mezze Maniche, 500g

Tápérték
Átlagos tápérték 100 g termékben
 Energia 1490 kJ/352 kcal
 Zsír 2g
    amelyből telített zsírsavak 0,5g
 Szénhidrát 67g
    amelyből cukrok 3,2g
 Rost 7,8g
 Fehérje 14g
 Só <0,01g
összetevők: teljes kiőrlésű bio durumbúza, víz

Mérete a klasszikus rigatoni fele, így felhasználása is hasonló. Szokás rakott tésztának és halas, tengeri gyümölcsös tányérokhoz alkalmazni.

Magas rosttartalmának köszönhetően a teljes kiőrlésű lisztből készült tészták különleges ízt kölcsönöznek az ételnek. 

 

A Gentile tészták szigorúan válogatott, olasz csúcsminőségű búzából készülnek, amely a legalkalmasabb az al dente állag eléréséhez. A Cirillo néven ismert lassú, alacsony hőmérsékletű szárítási eljárás megőrzi a különféle textúrákat és aromákat.
A kifőtt tészta arany színű, a bronzzal vágott formák olyan porózusak, mint a házi tészta.

Mihez ajánljuk?
Sült zöldségek, rakott tészták, húsos raguk

1 890 Ft
Egységár: 3 780 Ft/kg
Adatok
Készítő:
Gentile
Kiszerelés:
500g
Származási ország:
Olaszország
Származási hely:
Campania
Méretcsoport:
Nagy
Liszt fajta:
Teljes kiőrlésű
Főzési idő (perc):
13
Tojástartalom:
Tojás nélkül
A termelőről - Kattints a képre!

Főzési tippek

100 gramm tésztához ~ 1 liter sós főzővíz szükséges.

A vizet felforraljuk egy olyan fazékban, ami a hosszú tészták esetében egy magas falú edény, hogy a tészta minél hamarabb a víz alá merülhessen.
A prémium minőségű tészta sosem igényel olajat a főzővizébe, elég párszor megkeverni a főzés első 2 percében.
A tésztát forrásban lévő vízben kezdjük el főzni, amint újra forrni kezd a víz, vegyük lejjebb a lángot.
Minden tészta csomagolásán megtalálható a javasolt főzési idő, amikor ez letelt, kóstoljunk! Amennyiben az állagát megfelelőnek találjuk, a tésztát szűrjük le, és miután összekevertük a mártással, azonnal szolgáljuk fel.
Kizárólag akkor hűtsük le a főtt tésztát vízzel, ha tésztasalátát akarunk készíteni.
Érdemes tudni, hogy a tészta tovább fő miután leszűrtük, ezért képes a mártás egy részét is felszívni. Az elkészítés során ezzel is számoljunk.

Csomagajánlatok
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek