HONLAPUNK MEGÚJULT!

(Aggodalomra semmi ok, a funkciók, termékek és a vásárlói fiók mentései változatlanok maradtak, csak a kinézet változott.)

Kérdésed van? Várjuk hívásodat! +36 20 567 4222

Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.

Nyitvatartás és ügyfélszolgálat: H - P 11:00 - 18:30

Gentile Spaghettini, 500g
Gentile Spaghettini, 500g
1 790 Ft

Gentile Spaghettini, 500g

Tápérték
Átlagos tápérték 100 g termékben
 Energia 1460 kJ/336 kcal
 Zsír 1,5g
    amelyből telített zsírsavak 0,5g
 Szénhidrát 69g
    amelyből cukrok 4g
 Rost 4g
 Fehérje 14g
 Só <0,01g
összetevők: durumbúza, víz

A spaghetti szó a "spago" szóból származik, ami olasz nyelven húrt jelent. Leghíresebb és legismertebb tésztaforma, amelyet leginkább az olasz gasztronómiával azonosítanak.

A Gentile tészták szigorúan válogatott, olasz csúcsminőségű durumbúzából készülnek, amely a legalkalmasabb az al dente állag eléréséhez. A Cirillo néven ismert lassú, alacsony hőmérsékletű szárítási eljárás megőrzi a különféle textúrákat és aromákat.

Mihez ajánljuk?
Paradicsommártások, carbonara, raguk, pesto, tenger gyümölcsei

1 790 Ft
Egységár: 3 580 Ft/kg
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Készítő:
Gentile
Kiszerelés:
500g
Származási ország:
Olaszország
Származási hely:
Campania
Méretcsoport:
Hosszú
Liszt fajta:
Durum
Főzési idő (perc):
4
Tojástartalom:
Tojás nélkül
Minősítés:
IGP
Tészta vastagsága (mm):
1.4
A termelőről - Kattints a képre!

Főzési tippek

Tippek tésztafőzéshez:

100 gramm tésztához ~ 1 liter sós főzővíz szükséges.

A vizet felforraljuk egy olyan fazékban, ami a hosszú tészták esetében egy magas falú edény, hogy a tészta minél hamarabb a víz alá merülhessen.

A prémium minőségű tészta sosem igényel olajat a főzővizébe, elég párszor megkeverni a főzés első 2 percében. A tésztát forrásban lévő vízben kezdjük el főzni, amint újra forrni kezd a víz, vegyük lejjebb a lángot. Minden tészta csomagolásán megtalálható a javasolt főzési idő, amikor ez letelt, kóstoljunk! Amennyiben az állagát megfelelőnek találjuk, a tésztát szűrjük le, és miután összekevertük a mártással, azonnal szolgáljuk fel. Kizárólag akkor hűtsük le a főtt tésztát vízzel, ha tésztasalátát akarunk készíteni. Érdemes tudni, hogy a tészta tovább fő miután leszűrtük, ezért képes a mártás egy részét is felszívni. Az elkészítés során ezzel is számoljunk.

Csomagajánlatok
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek