Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Nyitvatartás: H-P 11:00 - 18:30
Telefon: +36 20 567 4222

Gentile Teljes kiőrlésű Spaghetti, 500g
Gentile Teljes kiőrlésű Spaghetti, 500g
1 850 Ft

Gentile Teljes kiőrlésű Spaghetti, 500g

Gentile Teljes kiőrlésű Spaghetti, 500g
Gentile Teljes kiőrlésű Spaghetti, 500g

Ez a teljes kiőrlésű tészta egy kicsit vékonyabb, mint a hagyományos spaghetti, ezért rövidebb a főzési ideje is. Tálaljuk kagylóval vagy paradicsomos szósszal.
Magas rosttartalmának köszönhetően a teljes kiőrlésű lisztből készült tészták különleges ízt kölcsönöznek az ételnek. 

A Gentile tészták szigorúan válogatott, olasz csúcsminőségű búzából készülnek, amely a legalkalmasabb az al dente állag eléréséhez. A Cirillo néven ismert lassú, alacsony hőmérsékletű szárítási eljárás megőrzi a különféle textúrákat és aromákat.
A kifőtt tészta arany színű, a bronzzal vágott formák olyan porózusak, mint a házi tészta.

Összetevők: bio, teljes kiőrlésű durumbúza, víz

Főzési idő: 8 perc

Mihez ajánljuk?
Juliennere vágott zöldségek, gombás ételek, fűszeres halragu

1 850 Ft
Egységár: 3 700 Ft/kg
Adatok
Készítő
Gentile
Kiszerelés
500g
Származási ország
Olaszország
Származási hely
Campania
Méretcsoport
Hosszú
Liszt fajta
Teljes kiőrlésű
Főzési idő (perc)
8
Tojástartalom
Tojás nélkül
Tápérték
Átlagos tápérték 100 g termékben
 Energia 1490 kJ/352 kcal
 Zsír 2g
    amelyből telített zsírsavak 0,5g
 Szénhidrát 67g
    amelyből cukrok 3,2g
 Rost 7,8g
 Fehérje 14g
 Só <0,01g
A termelőről - Kattints a képre!
Főzési tippek
100 gramm tésztához ~ 1 liter sós főzővíz szükséges. A vizet felforraljuk egy olyan fazékban, ami a hosszú tészták esetében egy magas falú edény, hogy a tészta minél hamarabb a víz alá merülhessen.
A prémium minőségű tészta sosem igényel olajat a főzővizébe, elég párszor megkeverni a főzés első 2 percében.
A tésztát forrásban lévő vízben kezdjük el főzni, amint újra forrni kezd a víz, vegyük lejjebb a lángot.
Minden tészta csomagolásán megtalálható a javasolt főzési idő, amikor ez letelt, kóstoljunk! Amennyiben az állagát megfelelőnek találjuk, a tésztát szűrjük le, és miután összekevertük a mártással, azonnal szolgáljuk fel.
Kizárólag akkor hűtsük le a főtt tésztát vízzel, ha tésztasalátát akarunk készíteni.
Érdemes tudni, hogy a tészta tovább fő miután leszűrtük, ezért képes a mártás egy részét is felszívni. Az elkészítés során ezzel is számoljunk.
Hasonló termékek