Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Nyitvatartás: H-P 11:00 - 18:30
Telefon: +36 20 567 4222

Gentile Teljes kiőrlésű Linguine, 500g
Gentile Teljes kiőrlésű Linguine, 500g
1 890 Ft

Gentile Teljes kiőrlésű Linguine, 500g

Gentile Teljes kiőrlésű Linguine, 500g
Gentile Teljes kiőrlésű Linguine, 500g

Magas rosttartalmának köszönhetően a teljes kiőrlésű lisztből készült tészták különleges ízt kölcsönöznek az ételnek. 

 

A Gentile tészták szigorúan válogatott, olasz csúcsminőségű búzából készülnek, amely a legalkalmasabb az al dente állag eléréséhez. A Cirillo néven ismert lassú, alacsony hőmérsékletű szárítási eljárás megőrzi a különféle textúrákat és aromákat.
A kifőtt tészta arany színű, a bronzzal vágott formák olyan porózusak, mint a házi tészta.


Mihez ajánljuk?
Juliennere vágott zöldségek, gombás ételek, fűszeres halragu

1 890 Ft
Egységár: 3 780 Ft/kg
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Készítő
Gentile
Kiszerelés
500g
Származási ország
Olaszország
Származási hely
Campania
Méretcsoport
Hosszú
Liszt fajta
Teljes kiőrlésű
Főzési idő (perc)
10
Tojástartalom
Tojás nélkül
Tápérték
Átlagos tápérték 100 g termékben
 Energia 1490 kJ/352 kcal
 Zsír 2g
    amelyből telített zsírsavak 0,5g
 Szénhidrát 67g
    amelyből cukrok 3,2g
 Rost 7,8g
 Fehérje 14g
 Só <0,01g
összetevők: teljes kiőrlésű bio durumbúza, víz
A termelőről - Kattints a képre!
Főzési tippek
100 gramm tésztához ~ 1 liter sós főzővíz szükséges. A vizet felforraljuk egy olyan fazékban, ami a hosszú tészták esetében egy magas falú edény, hogy a tészta minél hamarabb a víz alá merülhessen.
A prémium minőségű tészta sosem igényel olajat a főzővizébe, elég párszor megkeverni a főzés első 2 percében.
A tésztát forrásban lévő vízben kezdjük el főzni, amint újra forrni kezd a víz, vegyük lejjebb a lángot.
Minden tészta csomagolásán megtalálható a javasolt főzési idő, amikor ez letelt, kóstoljunk! Amennyiben az állagát megfelelőnek találjuk, a tésztát szűrjük le, és miután összekevertük a mártással, azonnal szolgáljuk fel.
Kizárólag akkor hűtsük le a főtt tésztát vízzel, ha tésztasalátát akarunk készíteni.
Érdemes tudni, hogy a tészta tovább fő miután leszűrtük, ezért képes a mártás egy részét is felszívni. Az elkészítés során ezzel is számoljunk.
Hasonló termékek