ÜNNEPI NYITVATARTÁS 

December 23: 11:00 - 18:30
December 24 - 29: ZÁRVA
December 30: 11:00 - 18:30
December 31 - január 5: ZÁRVA

A zárvatartás ideje alatt az ügyfélszolgálat, a személyes átvétel és a csomagfeladás szünetel!

Kérdésed van? Várjuk hívásodat! +36 20 567 4222

Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.

Nyitvatartás és ügyfélszolgálat: H - P 11:00 - 18:30

Pastificio Sini - Gnocchetti sardi (ciccioneddos), apró, 500g
Pastificio Sini - Gnocchetti sardi (ciccioneddos), apró, 500g
1 690 Ft
ÚJ

Pastificio Sini - Gnocchetti sardi (ciccioneddos), apró, 500g

Tápérték
Átlagos tápérték 100 g termékben
 Energia 1460 kJ/336 kcal
 Zsír 1,5g
    amelyből telített zsírsavak 0,5g
 Szénhidrát 69g
    amelyből cukrok 4g
 Rost 4g
 Fehérje 14g
 Só

<0,01g

összetevők: durumbúza, víz

Az Ittiri városából származó ciccioneddos a gnocchi szardíniai, kézzel készített megfelelője. Ezek a tömör, bordázott gombócok hagyományosan esküvői lakomákon kerülnek az asztalra. A ciccioneddos formája kerekebb, mint a klasszikus gnocchettié, és két változatban készül: kicsi és nagy méretben. Ezek a kis, gömbölyű tészták kiválóak hagyományos levesekhez, valamint például olívabogyóval és aszalt paradicsommal készült köretekhez. Remekül illik sült zöldségekhez is. Szórj rá morzsolt kecskesajtot vagy reszelj rá egy kis parmigiano reggianót, és máris egy igazán ínycsiklandó ételt kapsz!

1 690 Ft
Egységár: 3 380 Ft/kg
Adatok
Készítő:
Pastificio Sini
Kiszerelés:
500
Származási ország:
Olaszország
Származási hely:
Szardínia
Méretcsoport:
Speciális
Liszt fajta:
Durum
Főzési idő (perc):
15
Tojástartalom:
Tojás nélkül
Főzési tippek

100 gramm tésztához ~ 1 liter sós főzővíz szükséges.

A vizet felforraljuk egy olyan fazékban, ami a hosszú tészták esetében egy magas falú edény, hogy a tészta minél hamarabb a víz alá merülhessen.
A prémium minőségű tészta sosem igényel olajat a főzővizébe, elég párszor megkeverni a főzés első 2 percében.
A tésztát forrásban lévő vízben kezdjük el főzni, amint újra forrni kezd a víz, vegyük lejjebb a lángot.
Minden tészta csomagolásán megtalálható a javasolt főzési idő, amikor ez letelt, kóstoljunk! Amennyiben az állagát megfelelőnek találjuk, a tésztát szűrjük le, és miután összekevertük a mártással, azonnal szolgáljuk fel.
Kizárólag akkor hűtsük le a főtt tésztát vízzel, ha tésztasalátát akarunk készíteni.
Érdemes tudni, hogy a tészta tovább fő miután leszűrtük, ezért képes a mártás egy részét is felszívni. Az elkészítés során ezzel is számoljunk.

Csomagajánlatok
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek