ÜNNEPI NYITVATARTÁS 

Karácsony előtt szombatonként is nyitva tartunk 10-14 óráig!
Utolsó nyitvatartás Karácsony előtt: december 23. 11:00 - 18:30
A két ünnep között csak december 30-án tartunk nyitva.
Újévi nyitás: 2025. január 6. hétfő

MEGRENDELÉSEK TELJESÍTÉSE

A december 19-ig feladott futáros vagy csomagpontos rendelések nagy valószínűséggel megérkeznek még Karácsony előtt. A később beérkező megrendeléseket december 30-án adjuk át a futárszolgálatnak és január 2-án kerülnek kiszállításra.

Kérdésed van? Várjuk hívásodat! +36 20 567 4222

Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.

Nyitvatartás és ügyfélszolgálat: H - P 11:00 - 18:30

Minardo - Riccioli bio durumtészta, 500g

Főzési tippek
100 gramm tésztához ~ 1 liter sós főzővíz szükséges. A prémium minőségű tészta sosem igényel olajat a főzővizébe, elég párszor megkeverni a főzés első 2 percében. A tésztát forrásban lévő vízben kezdjük el főzni, amint újra forrni kezd a víz, vegyük lejjebb a lángot. Minden tészta csomagolásán megtalálható a javasolt főzési idő, amikor ez letelt, kóstoljunk! Amennyiben az állagát megfelelőnek találjuk, a tésztát szűrjük le, és miután összekevertük a mártással, azonnal szolgáljuk fel. Kizárólag akkor hűtsük le a főtt tésztát vízzel, ha tésztasalátát akarunk készíteni. Érdemes tudni, hogy a tészta tovább fő miután leszűrtük, ezért képes a mártás egy részét is felszívni. Az elkészítés során ezzel is számoljunk.

A Riccioli megjelenésében és felhasználásában nagyon hasonlít a giglihez, tökéletesen párosítható tejtermék-alapú szószokkal, mint a sajt vagy a bésamel, de zöldséges szószokkal, mint a bab, a sütőtök vagy darabos zöldségraguval is. Jól passzol a húsmártásokhoz, halalapú szószokhoz vagy robusztus paradicsomos szószokhoz is. A riccioli (és gigli) tésztából készült étel a formából adódóan megjelenésében is szép, kétségtelenül felkelti a vendégek figyelmét!

A Minardo a Russello durumbúzából készíti tésztáit, amely egy ősi szicíliai durum fajta.

 

2 100 Ft
Egységár: 4 200 Ft/kg
Adatok
Készítő:
Minardo
Kiszerelés:
500g
Származási ország:
Olaszország
Származási hely:
Szicília
Méretcsoport:
Speciális
Liszt fajta:
Durum
Főzési idő (perc):
6
Tojástartalom:
Tojás nélkül
A TERMELŐ - KATTINTS A KÉPRE!

Video

Csomagajánlatok
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek