Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Nyitvatartás: H-P 11:00 - 18:30
Telefon: +36 20 567 4222

Minardo - Riccioli bio durumtészta, 500g
Minardo - Riccioli bio durumtészta, 500g
2 100 Ft
ÚJ

Minardo - Riccioli bio durumtészta, 500g

Minardo - Riccioli bio durumtészta, 500g
Minardo - Riccioli bio durumtészta, 500g

A Riccioli megjelenésében és felhasználásában nagyon hasonlít a giglihez, tökéletesen párosítható tejtermék-alapú szószokkal, mint a sajt vagy a bésamel, de zöldséges szószokkal, mint a bab, a sütőtök vagy darabos zöldségraguval is. Jól passzol a húsmártásokhoz, halalapú szószokhoz vagy robusztus paradicsomos szószokhoz is. A riccioli (és gigli) tésztából készült étel a formából adódóan megjelenésében is szép, kétségtelenül felkelti a vendégek figyelmét!

A Minardo a Russello durumbúzából készíti tésztáit, amely egy ősi szicíliai durum fajta.

 

2 100 Ft
Egységár: 4 200 Ft/kg
Adatok
Készítő
Minardo
Kiszerelés
500g
Származási ország
Olaszország
Származási hely
Szicília
Méretcsoport
Speciális
Liszt fajta
Durum
Főzési idő (perc)
6
Tojástartalom
Tojás nélkül
Főzési tippek
100 gramm tésztához ~ 1 liter sós főzővíz szükséges. A prémium minőségű tészta sosem igényel olajat a főzővizébe, elég párszor megkeverni a főzés első 2 percében. A tésztát forrásban lévő vízben kezdjük el főzni, amint újra forrni kezd a víz, vegyük lejjebb a lángot. Minden tészta csomagolásán megtalálható a javasolt főzési idő, amikor ez letelt, kóstoljunk! Amennyiben az állagát megfelelőnek találjuk, a tésztát szűrjük le, és miután összekevertük a mártással, azonnal szolgáljuk fel. Kizárólag akkor hűtsük le a főtt tésztát vízzel, ha tésztasalátát akarunk készíteni. Érdemes tudni, hogy a tészta tovább fő miután leszűrtük, ezért képes a mártás egy részét is felszívni. Az elkészítés során ezzel is számoljunk.
A TERMELŐ - KATTINTS A KÉPRE!
Video
Csomagajánlatok
Hasonló termékek