A Filotea tojásos tésztáit "nagymamáink" hagyományos Marche-i receptje alapján készítik: csak a a legjobb tojás, durumbúza és lisztkeverék garantálja a tökéletes minőséget. A lassú, alacsony hőmérsékleten történő szárítási folyamat biztosítja a házi tésztákra jellemző ízeket és a 24 hónapos eltarthatóságot. A tészta hihetetlenül könnyű és emészthető, miközben a durván texturált felület rendkívüli módon beszívja a szószokat, kiemelve az összes összetevő ízét.
A tészta jellemzően fekete színét úgy kapja, hogy az összetevők közé tintahal tintát kevernek.
Összetevők: olasz durumbúzadara, tojás (25%), olasz búzaliszt, tintahaltinta (2%).
Allergének: tojás, glutén. A termék nyomokban szóját és mustárt tartalmazhat!
Főzési idő (al dente): 4 perc
Mihez ajánljuk?
Halas mártással, kagylóhússal (vongole), pérhal ikrával (bottarga), tonhallal.