Shop: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Open: Mo-Fr 11:00 - 18:30
Phone: +36 20 567 4222

Dry active yeast, 100g
Dry active yeast, 100g
1 200 Ft

Dry active yeast, 100g

Dry Yeast 100% Italian with Prolonged Fermentation Power for all types of dough and leavening.

Why this Active Dry Yeast?
  • Storability - The dehydration process eliminates water, extending the product shelf life up to 24 months.
  • Practicality - The packaging designed by Mulino Caputo is compact (it is sold in 100g cans), can be resealed and does not require any special storage measures.
  • Stability - The fresh yeast works especially in the first 2 hours of resting of the dough, while the dry yeast has a slower, but more constant over time action.
  • Saving - Quantities needed are reduced to one third when using the dry yeast instead of the fresh yeast.
  • In addition to these advantages, the Active Dry Yeast of Mulino Caputo is naturally gluten-free and lactose-free!

 

1 200 Ft
Unit price: 12 000 Ft/kg
Details
Ingredients: Baking yeast, emulsifier (sorbitan monostearate E491)
Gluten-free.
Info
Manufacturer
MulinoCaputo
Package
100
Country of origin
Olaszország
Place of origin
Campania
Calories
1489kJ / 351kcal / 100g
Fat
2.1
- of which saturated fat (g/100g)
0.6
Total Carbonhydrates
74
- of which sugar
0.2
Fiber (g/100g)
4.4
Proteins
8
Salt
0.1
Gyártó
MulinoCaputo
- amelyből telített zsírsavak
0.6
Rost
4.4
Hogyan készítik?
Szigorúan válogatott olasz törzsből előállított sörélesztő, amelyet olasz melasz táplál: egy meghatározott típusú cukor, melyet cukorrépából és cukornádból nyernek. Ennek és az oxigénnek köszönhető az élesztősejtek szaporodása, ezt a folyamatot nevezik erjedésnek. Ez után az élesztőt elválasztják a melasztól és átmossák, centrifugálják, végül dehidratálják és mikrogranulátomokra redukálják.
Tehát, éppúgy, mint a liszt, ez az élesztő teljesen természetes termék!
Similar products