Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.Nyitvatartás: H-P 11:00 - 18:30Telefon: +36 20 567 4222
A Spanyolországból származó tenyésztett tonhalat filékre szeletelik és csomagolják, az olívaolaj pedig csak kiegészítésként szolgál. Az olívaolajban lévő tonhalfilék ideálisak ételek gyors és kreatív készítéséhez.
Milyen tésztához ajánljuk?Linguine, tagliatelle, tintahalas fekete spaghetti, citromos fettuccine
Az Omega 3-at és sok fehérjét tartalmazó tonhalfilét kizárólag olívaolajjal és sóval ízesítik a friss és hagyományos ízek érdekében, Szicília, Szardínia és Calabria régi receptjei alapján. Az előételektől kezdve a főételig ezekkel a tonhalfilékkel minden ételt ízletessé varázsolhatunk.
Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó, fogyasztása 3 napon belül javasolt.