Természetesen édes és selymes állagú, a La Fiammante bio paradicsompüré kizárólag friss, olasz bio paradicsomból készül. A rövid ellátási láncból származó alapanyagot már a vetéstől gondosan válogatják, szabadföldön érlelik, majd a szüret után néhány órán belül feldolgozzák.
Ez az igazán természetes passata kiváló egyszerű, gyors receptekhez – különösen gyerekeknek szánt szószokhoz. A bio paradicsom magas ásványi anyag- és vitamintartalma miatt különösen ajánlott gyermekek és várandósok számára.
Minden La Fiammante passata kizárólag nyáron, a Salerno régióban betakarított friss paradicsomból készül, hogy megőrizék annak érzékszervi tulajdonságait és kivételes illatát. A bio paradicsom táplálkozás-élettani előnyei különösen ajánlottak gyermekek étrendjébe és várandósság alatt, mivel a gyümölcs természetes módon magas ásványi anyag- és vitamintartalommal rendelkezik.