Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.Nyitvatartás: H-P 11:00 - 18:30Telefon: +36 20 567 4222
A Vicente Marino cég konzervipari szakértelme elismert és ez a sárgaúszójú tonhalkonzerv tökéletesen meg is mutatja, hogy miért: a legjobb alapanyagokat – a lényeg a puha, de tömör hús – alapos kiválasztási folyamat után, szakértelemmel dolgozzák fel közvetlenül a fogás helyén. A Vicente Marino jelentős hagyományokkal rendelkezik a kézműves halkonzervkészítés terén, minek köszönhetően csak a legjobbat adja Önnek.
A tonhal magas tápértékű fehérje- és omega 3-forrás. Az omega 3 sok hasznos tulajdonságáról ismert: csökkenti a koleszterinszintet, gyulladáscsökkentő hatást fejt ki, pozitívan befolyásolják az emlékezőképességet és a hangulatot és csökkentik a degeneratív betegségek kockázatát. A tonhal ásványi anyagokban is gazdag, beleértve a vasat, a foszfort, a jódot és a szelént. Ez utóbbi ásványi anyag megvédi a szívet és az immunrendszert, elősegíti a termékenységet és ellensúlyozza a higany hatásait.