A szarvasgombás bébi-őszibarack ötvözi az éretlen bébi őszibarack különleges ízét a szarvasgomba egyedülálló aromájával, páratlan illatot teremtve: próbáld ki és imádni fogod!
Hogyan készítsük el?: A bébi-őszbarackot pár óráig csepegtessük le, hogy eltávolítsuk a felesleges olajat, vagy tiszta ruhával töröljük szárazra; vágjuk félbe, és tálaljuk kreatív előételként, hideg sajt és zöldségek társaságában, vagy egy hideg Martini aperitif-be rakva egy húsos főétel mellé, vagy egy igazi szarvasgomba témájú vacsoránál hús vagy hal mellé.
Tárolás: bontatlan állapotban szobahőmérsékleten, felbontás után olívaolajjal töltsük fel és tegyük az üveget hűtőszekrénybe.
Összetevők: olasz zöld bébi-őszibarack 56%, napraforgóolaj, szarvasgomba aroma, só, cukor, borecet. Nyomokban szulfitot tartalmazhat.