A szőlőket szeptember végén, október elején szedik, de a szüret előtt a tőkén megkezdődik a száradás. Ez a szárítási procedúra folytatódik egy kifejezetten erre a célra használt kontrollált hőmérsékletű és páratartalmú helységben 130 és 150 napon keresztül. Ekkor a cukortartalom a szőlőszemekben oly mértékben koncentrálódik, hogy a cukorfok elérheti a 28-30%-ot.
Mély Rubinvörös. Friss és alkoholos meggy illat, jegyei az aszalt szilvának, a fűszereknek, úgymint bors és fahéj. Elegáns, kiegyensúlyozott, bársonyos, ugyanakkor robusztus, a hosszú érlelési folyamatnak köszönhetően, komplex, száraz és testes.
Eredetileg a bor vacsora után ajánlott, de kitűnő kísérője lehet az ízletes vadhúsoknak és érlelt, nagyon pikáns sajtoknak.
16-18°C-ra hűtve fogyasszuk!
Szulfitokat tartalmaz.
Ha nagyobb mennyiséget szeretnél a termékből, mint amennyi a webáruház szerint rendelkezésre áll, megoldjuk! Ebben az esetben keress minket elérhetőségeinken.