ÜNNEPI NYITVATARTÁS 

December 23: 11:00 - 18:30
December 24 - 29: ZÁRVA
December 30: 11:00 - 18:30
December 31 - január 5: ZÁRVA

A zárvatartás ideje alatt az ügyfélszolgálat, a személyes átvétel és a csomagfeladás szünetel!

Kérdésed van? Várjuk hívásodat! +36 20 567 4222

Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.

Nyitvatartás és ügyfélszolgálat: H - P 11:00 - 18:30

Kezeletlen héjú olasz citrom, 1 kg

A következő citromszállítmány december 16-án, hétfőn érkezik, az előrendelést lezártuk. Január közepén folytatjuk a citrusszezont!


Kérünk mindenkit, hogy a webshopon keresztül adja le rendelését!

A leadott rendelések alapján külön fogunk értesítést küldeni, amikor a termék átvehető vagy a futárszolgálatnak átadtuk a csomagot. Előfordult korábban, hogy az értesítés a spam mappába került, ezért aki nem kapja meg az értesítést a csomag kiküldéséről vagy a bolti átvétel lehetőségéről, kérjük érdeklődjön telefonon!

Kérjük házhozszállítás esetén vegyétek figyelembe, hogy a csomagok kiküldése a rendelések beérkezési sorrendjében történik, így nem tudjuk biztosítani, hogy kézbesítésre kerülnek keddi vagy szerdai napon!

A kezeletlen héjú gyümölcsöt GLS csomagpontra technikai okok miatt nem tudjuk küldeni, csak személyes átvétellel vagy házhozszállítással rendelhető!

Elérhető
2024 december
Előrendelésre
Szezonális termék
2 300 Ft
Egységár: 2 300 Ft/kg
Részletek

A citromot éretten szüretelik, így sokkal magasabb a C-vitamin tartalma, mint az éretlenül leszedett, hetekig utazó gyümölcsöké, és sokkal lédúsabb is. A szüretet követő pár napon belül már meg is érkezik hozzánk a gyümölcs.

A kezeletlen gyümölcs héját áztatni nem szükséges, csak mosd meg és már reszelheted, teheted is a sütibe. Ha nem használod fel az egészed, bátran fagyaszd le, használd fel 1 éven belül.

 

Felhasználás ötlet:


Házi citromkrém, azaz lemon curd recept Mautner Zsófitól >>>



Fotó: Antonio Fekete - DesignFood

Adatok
Származási ország:
Olaszország
Kiegészítő termékek
Csomagajánlatok
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek