Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Nyitvatartás: H-P 11:00 - 18:30
Telefon: +36 20 567 4222

Hario Skerton Pro kézi őrlő kerámia tárcsával
Hario Skerton Pro kézi őrlő kerámia tárcsával
17 900 Ft

Hario Skerton Pro kézi őrlő kerámia tárcsával

Hario Skerton Pro kézi őrlő kerámia tárcsával
Hario Skerton Pro kézi őrlő kerámia tárcsával
Hario Skerton Pro kézi őrlő kerámia tárcsával
Hario Skerton Pro kézi őrlő kerámia tárcsával

A Hario Skerton Pro nagyobb, stabilabb őrlőtestet kapott. Fő jellemzői:
- egy mozdulattal leszedhető-visszailleszthető, megerősített őrlőkar
- az őrleményfinomság állítása rendkívül egyszerű - a két rész széttekerése után a felső rész alján elhelyezett finomságállító csavar eltekerésével történik
- edzett üveg tartály külön tetővel, amelyben akár 100 g kávéőrleményt is tárolhatunk

A Hario termékek a kivitelezés legmagasabb minőségét jelentik. A Skerton kúpos kerámia őrlőtárcsákkal rendelkezik, amelyek nem befolyásolják a kávé ízét és ellenállnak a kopásnak. Az alsó tartály üvegből készült és csúszásmentes gumiszalaggal és fedéllel van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy a frissen őrölt kávét szorosan lezárjuk. Néhány másodperc alatt leválaszthatod a darálót, csak meleg vízzel kell elöblíteni és már kész is a tisztítás.

  • Őrlőtárcsák típusa: kúpos
  • Őrlőtárcsák anyaga: kerámia
  • Őrlési finomság szabályozhatósága: fokozatos
  • Kialakításának köszönhetően stabilan tartható az őrlő őrlés közben
  • Kompakt méretének köszönhetően utazáshoz is ideális
  • Könnyű használat és tisztítás
  • Méret: szélesség 172 mm (az őrlőkarral), mélység 93 mm, magasság 195 mm
  • Az őrlő alsó része tároló dobozként is használható
     

A kézi őrlők ugyanazon az elven működnek, mint a vendéglátásban használatos profi társaik, azzal a különbséggel, hogy az őrlőtárcsát nem motor, hanem a kávékészítő forgatja.

Működési elvük tehát megegyezik. Az őrlő úgy működik, mint egy kisméretű malom, ahol az őrlőtárcsák a malomkövek. Ha a felső őrlőtárcsát közelítjük az alsóhoz, egyre finomabb őrleményt kapunk. Ez a megoldás két szempontból is szükséges:
- Csak így érhető el, hogy az őrleményfinomság kellően egységes legyen. Ha "össze-vissza" őrleménnyel dolgozunk, amiben keverednek a finomabb és durvább szemcsézetű kávészemek, a kávé kivonatolása részleges lesz.
- Csak így oldható meg, hogy az őrlési finomság nagy érzékenységgel legyen állítható, módosítható. Ez teszi lehetővé, hogy az adott őrlőt különböző készítési technológiákhoz és különböző tulajdonságú kávékhoz tudjuk beállítani, majd szükség esetén utánállítani.

17 900 Ft
Adatok
Készítő
Hario
Gyártói cikkszám
MMCS-2B
Gyártó
Hario
Videó
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek