HOLIDAY OPENING HOURS

December 23: 11:00 - 18:30
December 24 - 29: CLOSED
December 30: 11:00 - 18:30
December 31 - January 5: CLOSED

During the closure period, customer service, pickup in our shop and package delivery are suspended!

Do you have a question? Don't hesitate to call us! +36 20 567 4222

Shop: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.

Opening hours and customer service: Mo - Fri 11:00 - 18:30

BUONO Lasagne, 500g

Ingredients
Italian durum wheat, egg, water

May contain traces of mustard.

The classic format of traditional Italian cuisine, the timeless lasagna sheet. Tagliatelle, fettuccine, pappardelle … many shapes have their roots here.
The origin of all formats, to be shaped as you wish.
Rectangles of egg puff pastry to prepare many recipes, but the classic lasagna with sauce remains the favorite dish of many.
It’s not Sunday without lasagna and we know it well.

2 200 Ft
Unit price: 4 400 Ft/kg
Details

A tésztát minden olyan ország gasztronómiájába megtaláljuk, ahol búzaféléket termelnek. Az emberiség azóta készíti, hogy felfedezte a liszt és víz keverékét, és persze annak különböző felhasználási területeit.
Olaszország déli része az a hely, ahol kialakult a száraz durumtészta kultúrája. Itt találhatók a legjobb klimatikus adottságok a magas minőségű durumbúza termesztéséhez. A tenger és az Appenninek közelsége pedig megteremtette a megfelelő mezoklímát a tészta szárításához. Ma már a technológia segít kiküszöbölni a klíma tényezőjét, de minden máshoz továbbra is elengedhetetlen a szakember keze és tudása.

Info
Package:
500g
Place of origin:
Italy
Group size:
Special
Flour:
Durum
Cooking time (min.):
15 min 200°C
Egg content:
With egg
Nutrition facts
Nutritional values for 100g of product
 Energy 1444 kJ/345 kcal
 Total Fat 3,3g
    Saturated Fat 1g
 Total Carbohydrate 62,2g
    Sugar 1,5g
 Fiber 2,9g
 Protein 15,2g
 Salt 0,14g
Tips for pasta cooking

100 grams of pasta = 1 liter of salty water

Premium quality pasta doesn't need oil in the water, it is enough to stir the boiling pasta a couple of times in the first 2 minutes.

  • heat up the water in a tall pot, especially if you cook long pasta, then add salt
  • put the pasta in the boiling water, lower the heat when it starts to boil again
  • cook until the recommended time, then taste it to see if it is the texture what you wish for
  • drain it, do not rinse, just mix with any sauce and serve
  • for pasta salads cool it down under cold water
Additional products
Csomagajánlatok
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products