Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Nyitvatartás: H-P 11:00 - 18:30
Telefon: +36 20 567 4222

BUONO.hu Il Novello szűretlen extraszűz olívaolaj, 500ml

A 2023-as Novello kifutott, legközelebb 2024 novemberében lesz elérhető.

Előreláthatóan november második hetében érkezik a friss, szűretlen extraszűz olívaolaj.
A leadott előrendelések alapján külön fogunk értesítést küldeni, amikor a termék átvehető vagy a futárszolgálatnak átadtuk a csomagot. Megkérünk mindenkit, hogy a rendeléseket a webshopon keresztül adják le az egyszerűbb feldolgozhatóság érdekében. 

Különleges minőségű, intenzív zöld színű szűretlen olívaolaj, mely évente egyszer, közvetlenül az olasz olívaszüret ideje után (november első fele) kapható nálunk korlátozott mennyiségben.

 

A rendelkezésre álló korlátozott mennyiség miatt egy vásárló maximum 6 palackot rendelhet a Novellóból.


Ezt az olajat az olajbogyók préselésekor azonnal, közvetlenül palackozzák, ezáltal megtartja eredeti aromáit és illatát. Íze rendkívül karakteres, friss, gyümölcsös, hogy ezt a tulajdonságát élvezhessük, ajánlott rövid időn belül elfogyasztani. Egy-két hónap elteltével az olaj íze intenzitásából veszt ugyan kicsit, de nem romlik, hagyományos olívaolajként fogyasztható tovább.

A szűretlen olívaolaj nem áttetsző, a benne lévő gyümölcshús részecskék adják komplex és intenzív ízét. Javasoljuk friss kenyérre, salátákra, olasz tésztákra csepegtetni, krémlevesek és főzelékek tálalás előtti ízesítésére, vagy koronázzunk meg vele egy csokitorta szeletet!

Szezonális termék
6 900 Ft
Egységár: 13 800 Ft/l
Nincs készleten
Adatok
Készítő
Frantoio Montecchia
Kiszerelés
500 ml
Származási ország
Olaszország
Származási hely
Abruzzo
Szezonális termék
Legközelebb 2024. novemberben
Csomagajánlatok
Hasonló termékek