Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Nyitvatartás: H-P 11:00 - 18:30
Telefon: +36 20 567 4222

BUONO! Il Novello szűretlen extraszűz olívaolaj, 500ml

Előreláthatóan november második hetében érkezik a friss, szűretlen extraszűz olívaolaj.
A leadott rendelések alapján külön fogunk értesítést küldeni, amikor a termék átvehető vagy a futárszolgálatnak átadtuk a csomagot. Megkérünk mindenkit, hogy a rendeléseket a webshopon keresztül adják le az egyszerűbb feldolgozhatóság érdekében.

Különleges minőségű, intenzív zöld színű szűretlen olívaolaj, mely évente egyszer, közvetlenül az olasz olívaszüret ideje után (november első fele) kapható nálunk korlátozott mennyiségben.

Ezt az olajat az olajbogyók préselésekor azonnal, közvetlenül palackozzák, ezáltal megtartja eredeti aromáit és illatát. Íze rendkívül karakteres, friss, gyümölcsös, hogy ezt a tulajdonságát élvezhessük, ajánlott rövid időn belül elfogyasztani. Egy-két hónap elteltével az olaj íze intenzitásából veszt ugyan kicsit, de nem romlik, hagyományos olívaolajként fogyasztható tovább.

A szűretlen olívaolaj nem áttetsző, a benne lévő gyümölcshús részecskék adják komplex és intenzív ízét. Javasoljuk friss kenyérre, salátákra, olasz tésztákra csepegtetni, krémlevesek és főzelékek tálalás előtti ízesítésére, vagy koronázzunk meg vele egy csokitorta szeletet!

4 900 Ft
Egységár: 9 800 Ft/l
Beszerzés alatt
Adatok
Készítő
FrantoioMontecchia
Kiszerelés
500
Származási ország
Olaszország
Származási hely
Abruzzo
Gyártó
FrantoioMontecchia
Hasonló termékek