◊  DECEMBERBEN KARÁCSONY ELŐTT SZOMBATONKÉNT IS NYITVA VAGYUNK 10 ÉS 14 ÓRA KÖZÖTT!  ◊ 

Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Nyitvatartás: H-P 11:00 - 18:30
Telefon: +36 20 567 4222

BUONO! Il Novello szűretlen extraszűz olívaolaj, 500ml
BUONO! Il Novello szűretlen extraszűz olívaolaj, 500ml
5 500 Ft

BUONO! Il Novello szűretlen extraszűz olívaolaj, 500ml

Előreláthatóan november második hetében érkezik a friss, szűretlen extraszűz olívaolaj.
A leadott előrendelések alapján külön fogunk értesítést küldeni, amikor a termék átvehető vagy a futárszolgálatnak átadtuk a csomagot. Megkérünk mindenkit, hogy a rendeléseket a webshopon keresztül adják le az egyszerűbb feldolgozhatóság érdekében.

Különleges minőségű, intenzív zöld színű szűretlen olívaolaj, mely évente egyszer, közvetlenül az olasz olívaszüret ideje után (november első fele) kapható nálunk korlátozott mennyiségben.

Ezt az olajat az olajbogyók préselésekor azonnal, közvetlenül palackozzák, ezáltal megtartja eredeti aromáit és illatát. Íze rendkívül karakteres, friss, gyümölcsös, hogy ezt a tulajdonságát élvezhessük, ajánlott rövid időn belül elfogyasztani. Egy-két hónap elteltével az olaj íze intenzitásából veszt ugyan kicsit, de nem romlik, hagyományos olívaolajként fogyasztható tovább.

A szűretlen olívaolaj nem áttetsző, a benne lévő gyümölcshús részecskék adják komplex és intenzív ízét. Javasoljuk friss kenyérre, salátákra, olasz tésztákra csepegtetni, krémlevesek és főzelékek tálalás előtti ízesítésére, vagy koronázzunk meg vele egy csokitorta szeletet!

Készlet
Legközelebb 2022. novemberben
5 500 Ft
Egységár: 11 000 Ft/l
Adatok
Készítő
Frantoio Montecchia
Kiszerelés
500 ml
Származási ország
Olaszország
Származási hely
Abruzzo
Hasonló termékek