Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Nyitvatartás: H-P 11:00 - 18:30
Telefon: +36 20 567 4222

Ajándékutalvány

Nem tudod eldönteni, hogy mit vegyél? Szerezz örömet szeretteidnek ezzel a szépséges BUONO.HU ajándékutalvánnyal, mely minden alkalomra kitűnő ajándék. 


Az utalvány 5.000 Ft-os egységenként, csak előre fizetéssel kapható. A buono.hu weboldalon történő online, illetve a Buono.hu Italian Fine Food olasz gourmet boltban történő személyes vásárlás során használható fel bármely termékre, az utalvány megvásárlásától számított fél éven belül. A felhasználásra minimum kosárérték és regisztrációs kötelezettség nincs. Az utalvány értékéből készpénz nem adható vissza és készpénzre nem váltható!

 

Az utalványt digitális úton állítjuk ki és a regisztráció vagy a vásárlás során megadott e-mail címre, pdf formátumban küldjük el, felhasználásához csak a rajta szereplő kódot kell megadni akár webshopos, akár bolti felhasználás esetén. Alap esetben tehát nem küldünk papíralapú utalványt és vásárláskor a bolti átvétel opciót kell megjelölni, így nem számít fel szállítási díjat a rendszer. Ha mégis szükség volna fizikai példányra az utalványból (pl. ajándék lesz), akkor kérjük a megrendelés véglegesítésekor a megjegyzés rovatban jelezni a kérést (ugyanitt lehet feltüntetni, ha valaki más címletben szeretné megvásárolni az utalványt). Ebben az esetben, hacsak nem személyesen veszik át az utalványt a Teréz krt-i boltban, a házhozszállítás vagy csomagpont opiót kell megjelölni és a rendszer felszámítja a szállítási díjat.

A papíralapú ajándékutalvány mérete: 10,5×14,9 cm.

5 000 Ft
Nincs készleten
Csomagajánlatok
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek