ÜNNEPI NYITVATARTÁS 

December 23: 11:00 - 18:30
December 24 - 29: ZÁRVA
December 30: 11:00 - 18:30
December 31 - január 5: ZÁRVA

A zárvatartás ideje alatt az ügyfélszolgálat, a személyes átvétel és a csomagfeladás szünetel!

Kérdésed van? Várjuk hívásodat! +36 20 567 4222

Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.

Nyitvatartás és ügyfélszolgálat: H - P 11:00 - 18:30

Agrimontana - Kandírozott gesztenyedarabok szirupban, 1100g
Agrimontana - Kandírozott gesztenyedarabok szirupban, 1100g
15 900 Ft

Agrimontana - Kandírozott gesztenyedarabok szirupban, 1100g

Összetevők
Gesztenye, cukor, glükóz-fruktóz szirup, természetes Bourbon vanília kivonat. Gluténmentes termék. Felbontás után hűtve tárolandó! 

Az Agrimontana gesztenye termékei csak válogatott, olasz gesztenyéből készülnek. Feldolgozása során olyan izgalmas és egyszerű eljárást alkalmaznak, amely tiszteletben tartja a hagyományokat.

A gesztenyét fokozatosan, ellenőrzött hőmérsékleten, kandírozó szirupban főzik, így fokozatosan növekszik a cukorkoncentrációja. Az íz és az állag megóvása érdekében előnyben részesítik a hagyományos, lassú eljárásokat.

 

Az édesítés során a gesztenyét a Madagaszkár vanília intenzív és tartós illatával, valamint a Mauritiusról és a Reunion-szigetekről származó nádcukorral gazdagítják, végül megsütik.

 

Mihez ajánljuk?
Tökéletesen használható marron glacé (Észak-Olaszország és Dél-Franciaországból származó édesség, cukorszirupban kandírozott és mázas gesztenye) készítéshez, krémekhez, mousse-hoz, süteményekhez, fagylaltok díszítéséhez.

 

 

15 900 Ft
Egységár: 14 455 Ft/kg
Részletek

A gesztenye eredete nem csupán érték a cég számára, hanem a vendéglátásban való felhasználás terén is fontos szempont. Az Agrimontana saját választékát kínálja a Toszkán-Emilián Appenninek területéről, hogy garantálja a professzionális minőséget.

A gesztenyét frissen dolgozzák fel, kén-dioxid felhasználása nélkül, az általuk "curatura"-nak nevezett eljárás szerint. Az úgy nevezett „novena” lépés az első, ami egy kilenc napos macerálási folyamat. Ekkor a még héjában lévő gesztenyét „kényeztetik”, hogy megkapja azt a konzisztenciát, amely optimálissá teszi az ezt követő hámozási és "cukorkázási" fázist. A hámozást kézzel, exkluzív gőzölési módszerrel fejezik be.

Adatok
Készítő:
Agrimontana
Kiszerelés:
1100g
Származási ország:
Olaszország
Származási hely:
Piemont
Tápérték
Átlagos tápérték 100 g termékben
 Energia 1360 kJ/321 kcal
 Zsír 0,8g
    amelyből telített zsírsavak 0,2g
 Szénhidrát 76g
    amelyből cukrok 54g
 Fehérje 0g
 Só 0,02g
Csomagajánlatok
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek