Kambodzsa Kampot régiójából származó feketebors, visszazárható tasakban.
A Kampot borsot kézzel szedik még a bogyók teljes beérése előtt, amikor a színük sárga és narancssárga árnyalatot vesz fel, majd rendkívüli gondossággal válogatják. A szárítási folyamat természetes módon, a napon megy végbe.
Kambodzsának ezen a részén a bors feldolgozásának régi hagyománya van, ami a Kampot borsot a világ egyik legkiválóbb fűszerévé teszi. A dél-kambodzsai ültetvények eredete az 1800-as évekre nyúlik vissza, de virágkorukat főleg az 1950-es és 60-as években élték, ezt követően a vörös khmer rezsim alatt az 1970-es években sajnos elhanyagolták az ültetvényeket. A hanyatlást követően azonban a borsültetvények lassan újjáélednek és ez a rendkívüli fűszer a világ egyik legszegényebb országában segíti a gazdákat a békés és gazdaságilag életképes jövő megteremtésében.
Az ínyencek borsa, virágos illata és vaníliás jegyeket rejtő íze miatt halakhoz különösen ajánljuk.