Lágy, aromás keverék. A kolumbiai Excelso fajta tipikus jelenléte édes virág- és dióaromát kölcsönöz a kávénak, amelyet lassú közepes pörkölés fokoz.
Jellemzők:
- 50% arabica, 50% robusta
- testes, aromás, mogyoró és szárított gyümölcs illat
- közepes pörkölés
A Bialetti tökéletesítette őrölt kávéját, a pörkölés, az őrlés és az íz tökéletes kombinációját érve el.
A Perfetto Moka Classico a hosszú és ellenőrzött pörkölésnek köszönhetően, amely lehetővé teszi az arabica teljes aromás spektrumának kiemelését, a tökéletes őrléssel, amely testes eredményt garantál, krémességet és intenzív aromát nyújt.
A Bialetti őrölt kávé a legjobb alapanyagok kiválasztásának, a tökéletes arányoknak és a gondos pörkölésnek köszönhetően garantálja az ízek és aromák tökéletes kombinációját egy Bialetti kávéfőzőhöz éppen megfelelően.