HONLAPUNK MEGÚJULT!

(Aggodalomra semmi ok, a funkciók, termékek és a vásárlói fiók mentései változatlanok maradtak, csak a kinézet változott.)

Kérdésed van? Várjuk hívásodat! +36 20 567 4222

Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.

Nyitvatartás és ügyfélszolgálat: H - P 11:00 - 18:30

Gyártók
2024.09.19 14:43

Maidea

Maidea

A Maidea kézműves gluténmentes tésztát bronzformán nyomják át és alacsony hőmérsékleten, lassan szárítják, így biztosítva a kivételes, durumlisztből készült tésztához hasonlítható állagot és ízt. Jó élelmi rostforrás, glutén- és szójamentes, valamint nem tartalmaz adalékanyagokat és emulgeálószereket. A Maidea-t 2013-ban alapította egy fiatal olasz gasztronómia-megszállott csapat azzal a céllal, hogy a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő gluténmentes tésztát hozzanak létre, maximálisan tiszteletben tartva az olasz tésztakészítő hagyományokat. A Maidea tésztája teljesen gluténmentes létesítményben készül kukorica- és rizslisztből, illetve teljes kiőrlésű rizslisztből és kifejezetten a cöliákiában szenvedők számára fejlesztették. Egy gluténmentes konyhában sem kell lemondani a prémium minőségű tésztáról, a Maidea tésztái ugyanolyan jó állagúak és ízűek, mint egy durumlisztből készült tészta!

???????? 

Maidea artisan gluten free pasta is bronze drawn and dried slowly at low temperatures for an exceptional cooked texture and flavour. A good source of dietary fibre, gluten and soy free as well as free from additives and emulsifiers. Maidea was founded in 2013 by a team of young Italian food enthusiasts with the aim of creating a gluten free pasta to the highest quality standards whilst respecting the ancient Italian pasta heritage. Maidea's gluten free pasta is made in a 100% dedicated gluten free facility and is specifically formulated for those with coeliac disease. Made from corn and rice and from whole rice, it performs just as well as wheat pasta and tastes amazing! Bring part of Italy into your kitchen with this premium gluten free pasta.