HONLAPUNK MEGÚJULT!

(Aggodalomra semmi ok, a funkciók, termékek és a vásárlói fiók mentései változatlanok maradtak, csak a kinézet változott.)

Kérdésed van? Várjuk hívásodat! +36 20 567 4222

Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.

Nyitvatartás és ügyfélszolgálat: H - P 11:00 - 18:30

Gyártók
2024.06.06 11:42

Baglio Ingardia

Baglio Ingardia

A Baglio Ingardia gazdaság az Erice-hegy lejtőin, Trapani tartomány termékeny vidékén található. Eredete a 18. századra nyúlik vissza. Todaro della Galia báró építtette és körülbelül 10 hektáros olajfaligetet telepített a farmra. Miután az Ingardia család tulajdonába került, az elmúlt évszázadban felújították, hogy fogadni tudják az olívaolaj, sör és bor szerelmeseit. A gazdaság főként a kemény munka révén bővült, amely az évek során tovább erősítette a termékek minőségét. Ma a Baglio Ingardia több mint 20 hektáros művelt területtel rendelkezik. A gazdaságot ma Ingardia lánya, Mariella, valamint unokái, Nicola és Salvatore irányítják, akik különös gondossággal követik a termékek előállítási és forgalmazási fázisait.

Az Ingardia család erős organikus szemléletet képvisel, és a fenntarthatóság jegyében művelik a területet. A Baglio egy modern öntözőrendszerrel van felszerelve, és egy körülbelül 45 000 m3 kapacitású tározóval büszkélkedhet: ez biztosítja a szükséges vízforrásokat a forró és száraz időszakokban, valamint segíti, hogy mindig magas minőségű gyümölcsöt lehessen betakarítani a növényekről. Az egész földterületet kizárólag organikus trágyákkal művelik, alkalmazva a kizárólag a gazdaságban termelt hüvelyesek zöldtrágyáját, ezzel védik és javítják a talaj minőségét.

A Baglio Ingardia mindig is a magas minőség keresésével tűnt ki, miközben teljes mértékben tiszteletben tartotta a természetet. Az odafigyelés és a részletekre való figyelem eredményei az idők során számos díjat és elismerést hoztak. Ez a tanúbizonysága a munkájuknak, amelyet mindennap alázatosan végeznek.

???????? 

The Baglio Ingardia Agricultural Company is located on the slopes of Mount Erice, in the fertile countryside of the province of Trapani. The origins of the Baglio date back to the 18th century, when it was built by Baron Todaro della Galia who planted a lush olive grove of around 10 hectares on the farm. Having become part of the properties of the Ingardia family, in the last century it was renovated to welcome the many Oil, Beer, and Wine lovers. The company has been expanded above all thanks to the hard work carried out over the years which has further consolidated the beauty of the Baglio and the quality of the products. Today Baglio Ingardia has a cultivated area of over 20 hectares. It is managed by his daughter Mariella and his nephews Nicola and Salvatore who follow with particular care the production and marketing phases of excellent products such as: organic extra virgin olive oil, wines and craft beer.

The Ingardia family strongly believes in the value of eco-sustainability. Equipped with a modern irrigation system, the Baglio boasts a reservoir with a capacity of approximately 45,000 m3: this guarantees the necessary water resources during hot and dry periods, and helps to always keep the quality of the fruit harvested from the plants high. All the land is cultivated using exclusively organic fertilizers, applying the practice of green manure of legumes produced exclusively on the farm, fundamental for the improvement, fertilization and protection of the soil.

Baglio Ingardia has always been characterized by the search for quality while fully respecting the environment, and has chosen to convert to organic farming. Choices, the result of attention and attention to detail, which over time have earned numerous awards and recognitions. Testimonies of a work carried out every day