Papa Dei Boschi
English version below
HU
Lequio Berria, Alta Langa kisvárosa 700 méterre a tengerszint felett, ahol az éghajlat és a föld jellemzői miatt a terület különösen alkalmas a piemonti mogyoró termesztéséhez. A Papa dei Boschi farm és a Noè család eredete ebben a kihívásokkal teli, de egyedülálló tájban és az emberek vendégszeretetében gyökerezik, melyet három generáció óta a "Tonda Gentile delle Langhe" fajtának szentelnek, mással összehasonlíthatatlan karakterei miatt. |
|
|
Josè Noè néhány éve kizárólag saját termelésből végzi az első műveleteket, mintegy 40 hektárnyi mogyoróliget gyümölcséből, személyesen követve a feldolgozás minden szakaszát. A betakarítás, a termelés nagyon fontos fázisa augusztus vége felé történik, amikor a gyümölcsök teljesen beérnek. Az időben történő betakarítás kulcsfontosságú, a szárítás meghatározó a termelés szempontjából, amelyet a Papa dei Boschi különös figyelemmel követ az O.F.J Piemont Mogyoró kiváló minőségének garantálása érdekében. |
||
A cég elsődleges elkötelezettsége a minőség. Valamennyi termék a "O.F.J Piemonti Mogyoró" minősítéssel rendelkezik, amelyet a világ legjobb mogyorójaként ismernek el, egyedülálló ízének, kiváló aromájának és a pörkölés utáni kiváló eltarthatóságának köszönhetően. Az O.F.J garantálja a fogyasztók és a felhasználók számára a termék minőségét és hitelességét. |
ENG
Lequio Berria, a small town of Alta Langa at 700 mt. altitude, where the climate and the characters of the land makes a perfect area to produce PGI Piedmont hazelnuts. This complex landscape and the hospitality of the people are the roots of Papa Dei Boschi and of the whole family, who has dedicated their lives to the production of "Tonda Gentile delle Langhe" unrivaled for its organoleptic characteristics. |
|
|
Josè Noè, for several years now is running the first procedures of the production with around 40 hectares of hazelnut, following every step of the process. The harvesting, which takes place in late August, is a very important part of the production. When it comes to harvesting the hazelnut, good timing is the key. The drying process is crucial for optimum production, which is followed closely by the company, to ensure an excellent quality of PGI Piedmont Hazelnut. |
||
The primary commitment of the company is quality. |
Forrás/Source: https://www.papadeiboschi.com/