Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Nyitvatartás: H-P 11:00 - 18:30
Telefon: +36 20 567 4222

Microplane Gourmet Julienne Fine reszelő

Microplane Gourmet Julienne Fine reszelő
Microplane Gourmet Julienne Fine reszelő
Microplane Gourmet Julienne Fine reszelő
Microplane Gourmet Julienne Fine reszelő

Kiváló minőségű finom julienne reszelő, amivel gyönyörű, vékony julienne csíkokat vághatsz. Kifejezetten alkalmas répa, cukkini, cékla, alma, körte, zeller, stb. vágására. A rozsdamentes acél pengékkel tökéletes munka végezhető, a vágás precíz, a szeletek hosszúak és vékonyak, a penge nem szaggat vagy tép; az ergonomikus kialakítású nyél segítségével balesetmentesen dolgozhatunk. Könnyen tisztítható, mosogatógépben mosható.

  • Az USA-ban készült tartós, rozsdamentes acél penge
  • Ergonomikus kialakítású, puha tapintású nyél
  • Csúszásmentes vég a stabilitásért
  • Védő tok
  • Mosogatógépben tisztítható
  • Méretek: 31,5 cm x 7,8 cm x 3 cm
  • Szeletelő felület: 12,6 cm x 6 cm

Tisztítás:
Javasoljuk használat után a pengét folyó vízzel elöblíteni. Ha esetleg reszelék szorult volna a fogak közé, vagy rátapadt volna a zöldség, egy erre a célra rendszeresített fogkefével vagy körömkefével gyengéden dörzsöljük meg.

10 990 Ft
Nincs készleten
Részletek

Az új penge stílusát a klasszikus francia répasaláta, ismertebb nevén carottes râpées ihlette, amelynek kultikus státusza van Franciaországban. Ennek a híres ételnek a titka a finom julienne szalagokban rejlik, amelyek kissé eltérnek a hagyományos csíkoktól. A sárgarépa, a zellergyökér, a cukkini, az alma, a körte, a burgonya, a cékla, a retek vagy az uborka reszelt csíkjai valamivel szélesebbek, de finomabbak és vékonyabbak, mint a klasszikus julienne-csíkok és nem olyan szélesek, mintha az extra durva pengével reszeltük volna. A fine julienne pengével kapott zöldségcsíkok ideálisak friss, nyers salátákhoz, levesek díszítéséhez, egyszerűen wokban pároláshoz vagy ázsiai stílusú serpenyős ételekhez. A finom julienne csíkokkal desszertek vagy italok is díszíthetők. A csúszásmentes, puha tapintású fogantyú kényelmesen ül a kézben.

Adatok
Készítő
Microplane
Gyártói cikkszám
45003
Szín
0-Fekete
Penge típusa
Finom julienne
Gyártó
Microplane
Videó
Hasonló termékek