Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Nyitvatartás: H-P 11:00 - 18:30
Telefon: +36 20 567 4222

Gyártók

Marcafè

2022.06.17 11:42
Marcafè

 

English version below

HU

A Marcafé története 1942-ben kezdődött, Silvestro Marcozzi úr projektje által. Egy vállalkozó szellemű, munkája iránt szenvedélyes, élelmiszer-nagykereskedő cég tulajdonosa, Teramo városból, 1955-ben a vevői igények kielégítésének érdekében beüzemelt egy kávépörkölő gépet a boltjába. Ötlete hatalmas sikert aratott, könnyen elnyerte a vevők elismerését. Így fedezte fel Silvestro a kávé világának fontosságát, az Arabica sokféleségét, és ő maga is elsajátította a házasítás művészetét, hogy kifinomult ízű kávéval tudja megkínálni a hozzá betérőket.

Idővel ez a kávépörkölési folyamat fejlődött, és átvette az irányítást Silvestro két fia, Vittorio és Francesco. Francesco valósított meg további fejlesztéseket, majd egy új, nagyobb telephelyre, Villa Pavone-ba költöztette a céget.

Az 1990-es évek végén az alapító unokái, Silvestro és Emilio is csatlakoztak a céghez egy innovációt, fenntarthatóságot és nemzetközivé válást hangsúlyozó üzleti vízióval. Ismét áthelyezték a vállalkozást, Giulianova központjába.

2007-ben úgy döntöttek, hogy beújítanak egy géppel, ezzel megújítva a pörkölési módszert is. Az olasz kávé kiválóságának és kultúrájának terjesztése érdekében új, exportra szánt finom keverékek létrehozásával bővítették a választékot.

A kutatásoknak és az évek során megszerzett tapasztalatoknak köszönhetően, 2010-re a Marcafè már a világ 25 országában ismert márka lett. 
A kávékultúra terjesztése, vakamint a speciális ismeretek és készségek átadása érdekében megszületett a Coffee Academy, a kávé szerelmesei és szakemberek számára, az SCA Certified International Coffee Training programnak köszönhetően. 
2022
A Marcafè egy olyan vállalat történetét képviseli, amely nyolcvan éven át a munka iránti szenvedélyen, a termékminőségen 
és a gyönyörű hely iránti szereteten alapul.

EN

The history of Marcafè begins in 1942, from the project of Mr. Silvestro Marcozzi, a man with an entrepreneurial mindset and passion for his work, owner of a Food wholesaler in Teramo. In order to meet the needs of customers, he decides to install a Coffee Roasting machine in the shop in 1955; the idea was a full success and the idea was extremely appreciated from all the customers. This is how Mr. Silvestro discovers the world of coffee and the different varieties of Arabica, its provenance and its various origins; he cultivates the art of blending to offer a product with a balanced and refined taste.

Over time, the roasting business progresses and the management passes to the sons of Mr. Silvestro, Vittorio and Francesco. Particularly the latter, Francesco, implements its development and moves the company to new and bigger site in Villa Pavone.

At the end of the 1990s, the Founder's grandchildren, the brothers Silvestro and Emilio, joined the company with a business vision based on Innovation, Sustainability and Internationalization.

They move the business to the prestigious Giulianova headquarters, a structure designed as a privileged place for the development of these goals.

In addition they decided to renew the roasting with a new machine in 2007, renewed the production and refined the selection of the best Arabica and Robusta coffee beans. They increase the assortment of products by creating new fine blends also dedicated to export, in order to spread the excellence and culture of Italian coffee.

Thanks to the research, experience acquired over the years, Marcafè is now a brand known and appreciated in 25 countries around the World.

To spread the culture of coffee and transmit specific knowledge and skills, Coffee Academy was born, a path designed for coffee lovers and professionals.

Thanks to the SCA Certified International Coffee Training program.

2022

Marcafè represents the story of a company that for eighty years has pursued a policy based on passion for work, product quality and love for the beautiful place in which it operates.

Forrás: https://www.marcafe.it/en/the-history/10.html