Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Nyitvatartás: H-P 11:00 - 18:30
Telefon: +36 20 567 4222

Imperia La Fabbrica della Pasta tésztagép szett

Imperia La Fabbrica della Pasta tésztagép szett
Imperia La Fabbrica della Pasta tésztagép szett

Az Imperia La Fabbrica della Pasta szettben található tésztagép krómozott acélból, Olaszországban készült kivitelezése lehetővé teszi, hogy otthonodban egy olyan tésztagépet használhass, mely tartós és megbízható.

Az alapgéppel 6 féle vastagságúra (max. 140 mm szélességben) nyújthatod a tésztát, a csomaghoz járó vágófejekkel pedig ötféle tészta készíthető: spaghetti, tagliatelle, fettuccine, lasagnette és ravioli. A szett ezeken felül tartalmaz egy kézi tésztavágót és két különböző méretű fa szedőkanalat is.

A külön kapható Imperia vágófejek mindegyike csatlakoztatható a géphez, melyekkel a következő tésztafélék készíthetőek: spaghetti, cérnametélt, tagliatelle, trenette, fettuccine, lasagnette, pappardelle, fodros reginette, ravioli és gnocchi.

Az Imperia tésztagép működtetése rendkívül egyszerű és sokoldalú, néhány perc alatt elkészíthetjük a friss házi tésztát, melyet még jobban felgyorsíthatunk a külön megvásárolható motor segítségével.

A termékre 5 év gyártói garanciát biztosítunk.
Az Imperia tésztagépek hivatalos mintaboltjaként és szervízként is működünk.

 

 

Adatok
Készítő
Imperia
Származási ország
Olaszország
Készíthető tészta vastagsága (mm)
0,2 - 2,2
A szett tartalma
1 tésztanyújtó gép (dough stretcher machine), 5 vágófej (cutting head), 1 kézi tésztavágó (hand-held cutter), 2 fa szedőkanál (wooden pickup pan)
Garancia (év)
5
Gyártó
Imperia
Videó
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek