Ez a sajt kizárólag nyers, juhtejből készül, egy esti és egy másnapi fejésből. Íze és aromái a legelőn található gyógynövények, a kakukkfű és a mályva határozza meg. Érlelése legalább 6 hónapig tart, a héját extraszűz olívaolajjal és borecettel kezelik. Tovább érlelve keményedik és intenzív, csípős sajt lesz belőle.
Hagyományosan alkotó eleme lehet a leghíresebb olasz mártásoknak úgy, mint az amatriciana, a carbonara és a cacio e pepe. Fantasztikusan teljesít csőben sült zöldségekre reszelve vagy sajttál elemként, Talo Negroamaro vagy Sessantani Primitivo di Manduria vörösborokkal kísérve.
A termék online nem rendelhető, kizárólag a boltban vásárolható meg, tetszőleges mennyiségben frissen kimérve.
Ha biztosan szeretnél hozzájutni, vásárlási szándékodat előre jelezheted nekünk a +36 20 567 4222 telefonszámon.