Javasoljuk, hogy a sütőrácsot középen vagy a legmagasabb szinten helyezd el.
A sütőacélt hideg vagy előmelegített sütőbe is lehet helyezni, utóbbi esetben javasolt körülbelül 15 percet várni a sütés kezdete előtt. Javasoljuk, hogy a sütőacélt ne közvetlenül a sütő aljára helyezd, és az optimális sütéshez a sütőt a maximális hőmérsékletre állítsd. A sütő típusától függően eltérőek lehetnek a sütési eredmények.
Tisztítás és karbantartás:
Bármely tisztítószer használható, beleértve az acélhoz használt mosószert is. Mosogatógépben is mosható. Dörzsszivacsok használata esetén az anyag megkarcolódhat.
Fontos információ:
Várd meg, amíg a sütőacél teljesen kihűl, mielőtt kivennéd a sütőből, majd a rajta lévő lyukak segítségével fogd meg és húzd ki.
A sütőacél használata során olyan élelmiszerek sütésekor, mint a hús, a hal és a zöldségek, glóriák és sötét foltok alakulhatnak ki a lemez felületén, amelyet a kisülő zsír okoz, de ez semmiképpen sem veszélyezteti a teljesítményt.