Friss tojásból, nádcukorból és mézből készült tészta, ízesítve természetes, Madagaszkárról származó Bourbon vaníliával és kis mennyiségű Filippi kovásszal, melyet félve őriznek és naponta frissítik már 40 éve. Ehhez a hagyományos tésztához sok, természetes módon kandírozott meggyet adnak.
A meggyet frissen magozzák, természetesen több hétig cukrozzák, majd a klasszikus panettone tésztájába teszik egészben, szabálytalanul osztva. Ezt tartják ők a legfinomabb gyümölcsös panettonenak. A meggy illata megtölti otthonod, a kandírozott gyümölcs lédús marad és finom rózsaszín/lila színűre festi a puha tésztát...de nem csak a szemnek finom!
Itt olvashatsz bővebben az összetevőkről:
Miből készülnek a Filippi panettonék? >>>
Ha nagyobb mennyiséget szeretnél rendelni, mint amennyit a rendszer megenged, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön!