Shop: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Open: Mo-Fr 11:00 - 18:30
Phone: +36 20 567 4222

Segal Viktor/Szemere Katalin - 100 cookies that you like - autographed copies with a personal message
Segal Viktor/Szemere Katalin - 100 cookies that you like - autographed copies with a personal message
8 990 Ft 
6 290 Ft

Segal Viktor/Szemere Katalin - 100 cookies that you like - autographed copies with a personal message

Segal Viktor/Szemere Katalin - 100 cookies that you like - autographed copies with a personal message
Segal Viktor/Szemere Katalin - 100 cookies that you like - autographed copies with a personal message

All you needed to know about cookies and biscuits - and a little bit more... 100 perfect recipes that can turn any dull weekday into a holiday.

 

These are autographed copies with a personal message, only available with pre-payment. Up to 3 copies can be ordered at a time, if you wish to order more, please contact us.

You may enter the desired message at the end of the order process, in the notes section. 

30
8 990 Ft 
6 290 Ft
Discount: 30
Saving 2 700 Ft
Details

Segal Viktor

A keksz főleg a gyerekkorát, a nagypapával töltött mártogatós uzsonnát jelenti neki, ma pedig a gyerekeivel közös sütéseket. Gasztronómiai tanácsadóként dolgozik itthoni és külföldi professzionális – éttermi és szállodai – konyhák felkérésére. Ez nemcsak technológiai tanácsadást jelent, hanem a vendéglátással kapcsolatos koncepció és az étlap kidolgozását, átalakítását is. Mindig fontosnak tartotta a nemzetközi környezetet és a kultúrák sokszínűségét. Rendszeresen utazik, és ez jelentős mértékben meghatározza főzési stílusát.

 

Szemere Katalin

Terápiát jelent neki a kekszsütés, emlékezteti arra a csodás évre, amelyet Angliában töltött érettségi után, valamint arra a furcsa időszakra, amikor hirtelen megszűnt a munkahelye, ahol újságíróvá vált - az ezt követő hónapokban megüresedő idő nagy részét a sütésre fordította. A Népszabadság munkatársaként évtizedekig színházzal foglalkozott, majd teret kapott életében a gasztronómia. Vezette a magyar BBC GoodFoodot, és Presszó című beszélgetős műsorába nemcsak a kulturális élet szereplőit hívta, hanem a gasztronómia fontos alakjait is. A Jazzy, majd a Klasszik Rádióban folytatta a Presszót, jelenleg az Iparművészeti Múzeum kommunikációs osztályának munkatársa.

Info
Dimensions
188x248 mm
Author
Segal Viktor, Szemere Katalin
Publisher
HVG Könyvek
Publishing year
2022
Cover
Kemény kötés
Content (pages)
288
Similar products