Shop: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Open: Mo-Fr 11:00 - 18:30
Phone: +36 20 567 4222

Segal Viktor/Szemere Katalin - 100 cookies that you like - autographed copies with a personal message
Segal Viktor/Szemere Katalin - 100 cookies that you like - autographed copies with a personal message
8 990 Ft 
6 290 Ft

Segal Viktor/Szemere Katalin - 100 cookies that you like - autographed copies with a personal message

Segal Viktor/Szemere Katalin - 100 cookies that you like - autographed copies with a personal message
Segal Viktor/Szemere Katalin - 100 cookies that you like - autographed copies with a personal message

All you needed to know about cookies and biscuits - and a little bit more... 100 perfect recipes that can turn any dull weekday into a holiday.

 

These are autographed copies with a personal message, only available with pre-payment. Up to 3 copies can be ordered at a time, if you wish to order more, please contact us.

You may enter the desired message at the end of the order process, in the notes section. 

30
8 990 Ft 
6 290 Ft
Discount: 30
Saving 2 700 Ft
Details

Segal Viktor

A keksz főleg a gyerekkorát, a nagypapával töltött mártogatós uzsonnát jelenti neki, ma pedig a gyerekeivel közös sütéseket. Gasztronómiai tanácsadóként dolgozik itthoni és külföldi professzionális – éttermi és szállodai – konyhák felkérésére. Ez nemcsak technológiai tanácsadást jelent, hanem a vendéglátással kapcsolatos koncepció és az étlap kidolgozását, átalakítását is. Mindig fontosnak tartotta a nemzetközi környezetet és a kultúrák sokszínűségét. Rendszeresen utazik, és ez jelentős mértékben meghatározza főzési stílusát.

 

Szemere Katalin

Terápiát jelent neki a kekszsütés, emlékezteti arra a csodás évre, amelyet Angliában töltött érettségi után, valamint arra a furcsa időszakra, amikor hirtelen megszűnt a munkahelye, ahol újságíróvá vált - az ezt követő hónapokban megüresedő idő nagy részét a sütésre fordította. A Népszabadság munkatársaként évtizedekig színházzal foglalkozott, majd teret kapott életében a gasztronómia. Vezette a magyar BBC GoodFoodot, és Presszó című beszélgetős műsorába nemcsak a kulturális élet szereplőit hívta, hanem a gasztronómia fontos alakjait is. A Jazzy, majd a Klasszik Rádióban folytatta a Presszót, jelenleg az Iparművészeti Múzeum kommunikációs osztályának munkatársa.

Info
Dimensions
188x248 mm
Author
Segal Viktor, Szemere Katalin
Publisher
HVG Könyvek
Publishing year
2022
Cover
Kemény kötés
Content (pages)
288
Csomagajánlatok
Similar products