Kérdésed van? Várjuk hívásodat! +36 20 567 4222

Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.

Nyitvatartás és ügyfélszolgálat: H - P 11:00 - 18:30

Delfino Szardellafilé sóban, 400g

Összetevők
Szardella (engraulis encrasicolus), só, páclé.

Ezeket a szardellákat fenntarthatóan halásszák a Földközi-tengeren, majd feldolgozzák és kézzel csomagolják. Más halakkal ellentétben a szardella bőséges és nem veszélyezteti kihalás.

Cetara egy kis halászváros Campania partja mentén, Nápoly közelében, híres a kiváló minőségű szardella előállításról.

Olaszországban a szardellát sok különböző előételnél frissen fogyasztják, sóban vagy olajban tartósítva. Sok fogyasztó a szardellát a sóssággal azonosítja. A római időkig visszanyúló eljárás, a bőségesen rendelkezésre álló, kis mediterrán halak sóval való tartósítása remek módja annak, hogy a fűszerként tárolják a kamrában.

A szardellák fokozzák az élelmiszerek ízét, természetes sós ízt adnak hozzá, használják például tenger gyümölcseihez, pizzákhoz, tésztákhoz, salátákhoz és mártásokhoz.
Párosítás: Crostini, vaj, grillezett paprika, nagyszerű friss kenyérrel és vajjal, pizzán, tésztaszószban, salsa verde és tartármártás készítéséhez.

Milyen tésztához ajánljuk?
linguine, tagliatelle, tintahalas fekete spaghetti, citromos fettuccine

Adatok
Készítő:
DelfinoBattista
Kiszerelés:
400
Származási ország:
Olaszország
Származási hely:
Campania
Energia:
1469,9Kj / 351Kcal
Zsír:
27
- amelyből telített zsírsavak (g/100g):
8
Szénhidrát:
0
- melyből cukor:
0
Rost (g/100g):
0
Fehérje:
27
Só:
0.99
Gyártó:
DelfinoBattista
- amelyből telített zsírsavak:
8
Rost:
0
Videó
Kiegészítő termékek
Csomagajánlatok
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek