Pizzalapát S.H.A. kezelt alumínium fejjel és 30 cm-es eloxált nyéllel.
A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a pizza felvételét, a megfelelő bordázat pedig biztosítja, hogy ne csússzon le.
A fej és a fogantyú elemek átfedik egymást és három nagy szegecs rögzíti őket egy vonalban, garantálva a biztonságot és megakadályozva az elemek elmozdulását, ráadásul a fogantyúba így nem továbbítódnak a rezgések, ami megkönnyíti a használatot.
A perforációnak köszönhetően biztosított az alacsonyabb súrlódás, a felesleges liszt a deszkán marad, nem tapad a pizza aljához, ami megégést okozhatna.
ELŐNYÖK
• új perforáció optimalizált lisztkiürítés
• hőállóság 3x nagyobb, mint az eloxált alumínium lapátnál
• tartósan ellenáll a korróziónak, a karcolásoknak, az ütődéseknek, és a kopásnak
• nagyon alacsony súrlódási tényező