Meg fog lepődni ennek a csokoládénak az intenzív ízein és mindenekelőtt azon, ahogy a csokoládé és a narancshéj íze gyorsan váltakozik, olyan gyorsan, hogy lényegében egy nagyon kiegyensúlyozott folyamatot alkot. A készítéséhez nem narancsolajat, hanem a héj legaromásabb részét, a vékony, narancssárga színű külső réteget használják. Az aszalt narancshéjat a Cacao Crudo saját maga állítja elő szicíliai narancsból, amelyről először kézzel eltávolítják a héját, majd 30°C-on kb. 36-40 órán át szárítják. A csokoládéval összekevert, apró darabokra vágott héj a szájban olvad, teret enged a csokoládénak, majd visszatér a narancs és újra friss ízeket hoz. A klasszikus narancsos ízt a kakaó hideg fermentálása gazdagítja és teszi különlegesen izgalmassá, biztosan nem fog csalódást okozni.