Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Nyitvatartás: H-P 11:00 - 18:30
Telefon: +36 20 567 4222

Zaccagni Tubetti Rigati, 500g
Zaccagni Tubetti Rigati, 500g
1 400 Ft

Zaccagni Tubetti Rigati, 500g

Zaccagni Tubetti Rigati, 500g
Zaccagni Tubetti Rigati, 500g
Zaccagni Tubetti Rigati, 500g

A Tubetti Rigati (bordázott csövecskék) a nagyon rövid, szárított, egyenesre vágott tésztafélék családjába tartoznak, és Dél-Olaszországból származnak. A formája adja ennek a tésztának a nevét, mert kis csövekre hasonlít. A Tubetti babot vagy lencsét tartalmazó levesek, illetve zöldséglevesek készítéséhez ajánlott. Ez a tészta kiválóan alkalmas nagyon finom tésztaételek elkészítésére is könnyű paradicsomos és bazsalikomos szósszal.

A Pasta Zaccagni termékei csak a legjobb minőségű durumbúzadarával és tiszta Majella hegyi forrásvízzel készülnek. Az alacsony hőmérsékleten, hosszan tartó és lágy szárítás garantálja az egyedülálló és értékes tésztát, amely tökéletes minőséget visz az otthonok és éttermek asztalaira a világ minden táján.

1 400 Ft
Egységár: 2 800 Ft/kg
Adatok
Kiszerelés
500
Származási hely
Abruzzo
Méretcsoport
Rövid
Liszt fajta
Durum
Tojástartalom
Tojás nélkül
Energia
1460kJ / 336kcal
Zsír
1.5
Szénhidrát
69
- melyből cukor
4
Fehérje
14
0.01
Gyártó
Zaccagni
- amelyből telített zsírsavak
0.5
Rost
4
Tészta hosszúsága
0
Tészta szélessége
0
Főzési idő
12
Tészta vastagsága
0
Főzési tippek
100 gramm tésztához ~ 1 liter sós főzővíz szükséges. A vizet felforraljuk egy olyan fazékban, ami a hosszú tészták esetében egy magas falú edény, hogy a tészta minél hamarabb a víz alá merülhessen. A prémium minőségű tészta sosem igényel olajat a főzővizébe, elég párszor megkeverni a főzés első 2 percében. A tésztát forrásban lévő vízben kezdjük el főzni, amint újra forrni kezd a víz, vegyük lejjebb a lángot. Minden tészta csomagolásán megtalálható a javasolt főzési idő, amikor ez letelt, kóstoljunk! Amennyiben az állagát megfelelőnek találjuk, a tésztát szűrjük le, és miután összekevertük a mártással, azonnal szolgáljuk fel. Kizárólag akkor hűtsük le a főtt tésztát vízzel, ha tésztasalátát akarunk készíteni. Érdemes tudni, hogy a tészta tovább fő miután leszűrtük, ezért képes a mártás egy részét is felszívni. Az elkészítés során ezzel is számoljunk.
Hasonló termékek