Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Nyitvatartás: H-P 11:00 - 18:30
Telefon: +36 20 567 4222

Zaccagni Fettuccine di Farro - teljes kiőrlésű bio tönköly fettuccine, 500g

Zaccagni Fettuccine di Farro - teljes kiőrlésű bio tönköly fettuccine, 500g
Zaccagni Fettuccine di Farro - teljes kiőrlésű bio tönköly fettuccine, 500g
Zaccagni Fettuccine di Farro - teljes kiőrlésű bio tönköly fettuccine, 500g

A fettuccine eredetileg az olasz csizma északi részéről származik, de ma már népszerű és elterjedt az egész országban. Szélessége régiótól függően 3-5 mm között változik és igazi jolly joker, sokféle szósszal párosítható: paradicsomos, húsos, vargányás, tenger gyümöcsei mind jól működik a fettuccinével, de a legegyszerűbb vajas-zöldfűszeres szósszal is egészen fantasztikus! Ez a változat teljes kiőrlésű bio tönkölybúzából készül.

A Pasta Zaccagni termékei csak a legjobb minőségű tönkölybúzával és tiszta Majella hegyi forrásvízzel készülnek. Az alacsony hőmérsékleten, hosszan tartó és lágy szárítás garantálja az egyedülálló és értékes tésztát, amely tökéletes minőséget visz az otthonok és éttermek asztalaira a világ minden táján.

Adatok
Készítő
Zaccagni
Kiszerelés
500g
Származási hely
Abruzzo
Méretcsoport
Hosszú
Liszt fajta
Teljes kiőrlésű
Főzési idő (perc)
9
Tojástartalom
Tojás nélkül
Tápérték
Átlagos tápérték 100 g termékben
 Energia 1531 kJ/366 kcal
 Zsír 3g
    amelyből telített zsírsavak 0,9g
 Szénhidrát 70g
    amelyből cukrok 1,5g
 Rost 4g
 Fehérje 12,1g
 Só <0,09g
Főzési tippek
100 gramm tésztához ~ 1 liter sós főzővíz szükséges. A vizet felforraljuk egy olyan fazékban, ami a hosszú tészták esetében egy magas falú edény, hogy a tészta minél hamarabb a víz alá merülhessen. A prémium minőségű tészta sosem igényel olajat a főzővizébe, elég párszor megkeverni a főzés első 2 percében. A tésztát forrásban lévő vízben kezdjük el főzni, amint újra forrni kezd a víz, vegyük lejjebb a lángot. Minden tészta csomagolásán megtalálható a javasolt főzési idő, amikor ez letelt, kóstoljunk! Amennyiben az állagát megfelelőnek találjuk, a tésztát szűrjük le, és miután összekevertük a mártással, azonnal szolgáljuk fel. Kizárólag akkor hűtsük le a főtt tésztát vízzel, ha tésztasalátát akarunk készíteni. Érdemes tudni, hogy a tészta tovább fő miután leszűrtük, ezért képes a mártás egy részét is felszívni. Az elkészítés során ezzel is számoljunk.
Video
Hasonló termékek