A Bucatini Róma vidékének közkedvelt, hagyományos tésztáinak egyike, amely nagyon hasonlít a spagettonihoz, vagyis a vastag spagettihez, azonban a bucatinin egy apró lyuk fut át, ami miatt egyes olaszok szerint remek tészta a kiadós vagy krémes mártásokhoz. A lyuk gyakorlati haszna, hogy lehetővé teszi a tészta egyenletesebb főzését, kívül és belül, hiányában a belseje még mindig kemény lenne, amikor a külső már megfőtt. A lyuk eredete valószínűleg abban az ősi módszerben rejlik, hogy ezt a fajta tésztát kézzel készítették egy ferrettónak nevezett vékony rúddal. Egy kis darab tésztát tekertek és nyújtottak a ferretto köré, az eszközt aztán kihúzták, így maradt meg a lyuk a tészta hosszában.
A Pasta Zaccagni termékei csak a legjobb minőségű durumbúzadarával és tiszta Majella hegyi forrásvízzel készülnek. Az alacsony hőmérsékleten, hosszan tartó és lágy szárítás garantálja az egyedülálló és értékes tésztát, amely tökéletes minőséget visz az otthonok és éttermek asztalaira a világ minden táján.