Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Nyitvatartás: H-P 11:00 - 18:30
Telefon: +36 20 567 4222

Flour + Water...Pasta - Thomas McNaughton

Flour + Water...Pasta - Thomas McNaughton
Flour + Water...Pasta - Thomas McNaughton
Flour + Water...Pasta - Thomas McNaughton
Flour + Water...Pasta - Thomas McNaughton
Flour + Water...Pasta - Thomas McNaughton
Flour + Water...Pasta - Thomas McNaughton

A "Flour+Water" San Francisco népszerű olasz tészta étterme. Az étterem és tulajdonosai a kézműves tésztakészítés elkötelezettjei, nem engednek a rájuk jellemző kiváló minőségből. 

A kiadvány szerzője, Chef Thomas McNaughton, megosztja és bemutatja a kipróbált és bevált tésztareceptjeit, pontosan mi a titka az egyszerű és finom kézműves tésztakészítésnek. Széleskörűen ismerteti a friss tészták készítését, formázását és azok pontos főzését. A tésztás szakácskönyv 50 darab, az alapanyag szezonok által befolyásolt, vagyis szezonokra bontott receptet tartalmaz, melyek könnyen elkészíthetők otthoni körülmények között. 

11 300 Ft
Nincs készleten
Részletek

Thomas McNaughton a Culinary Institute of America intézményében végzett szakácsként, majd számos szakember mellett, éttermekben csiszolta tudását, szerzett tapasztalatot, mint például a La Folie (véglegesen bezárt), Gary Danko és a Quince. Bejárta Európa néhány országát, Franciaország néhány Michelin csillagos éttermét, dolgozott Németországban és Olaszországban is. Lenyűgözi és elismeri a helyi gazdálkodok, termelők és a kézművesek munkássága. A "Flour+Water" éttermi projekt elkezdése előtt a bolognai tésztagyárban töltött időt arra használta, hogy kitanulja, tökéletesítse a kézműves tésztakészítésnek, és annak formázásának tudományát. 

Adatok
Szerző
Thomas McNaughton
Kiadó
Ten Speed Press
Megjelenés
2014
Borító
Kemény
Terjedelem (oldal)
288
Nyelv
Angol
Hasonló termékek