Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Nyitvatartás: H-P 11:00 - 18:30
Telefon: +36 20 567 4222

The Pasta Codex
The Pasta Codex
14 500 Ft

The Pasta Codex

A tészta kódex egy harminc éven át tartó kutatás és utazás során összeállított, 1 001 recepttel összekapcsolja a világ leghíresebb ételeinek történetét és hagyományait, receptekkel minden tészta alakjára és típusára, valamint a mártásokra.

Az otthoni szakácsok és a tészta szerelmesei évtizedek óta vágyakoznak Vincenzo Buonassisi 1974. évi olasz mesterművének, az Il Codice della Pasta teljes angol fordítására. Végül ez a várakozás véget ért. Soha nem volt elérhető teljes angol fordításban. Buonassisi mérföldköve, John Alcorn híres tervezésében szereplő munka a klasszikus olasz gasztronómia és kiadvány elveszett drágaköve, amely készen áll a teljesen új generáció elkápráztatására.
Az 1001 recept modern fordításaival ellátott The Pasta Codex magában foglalja minden olasz régió kutatását, és minden tészta alakját és formáját - lapos, hengerelt, töltött -, valamint szárított és friss tésztát is felhasználja. Soha nem volt hitelesebb és kimerítőbb pillantás a világ kedvenc tészta ételeire.
Összetevők szerint kódolva - Tészta zöldségekkel, Tészta zöldségekkel és tejtermékekkel, Tészta hallal, Tészta hússal stb. - Mindegyik recept könnyen használható, az olasz történelem vagy földrajz részletes ismerete nélkül.

A szerzőről

Abruzzóban született, ügyvédként, híres újságíróként, íróként dolgozott és képzett gasztronómus volt Vincenzo Buonassisi (1918-2004).
A Buonassisi 1974-es műve minden jelentős kulináris vagy gasztronómiai társaság, beleértve a rangos Accademia Italiana della Cucina tagjai is, Olaszország egyik legfontosabb kulináris művének tekintik.

14 500 Ft
Részletek

lcs-, hal-, hús- vagy akár gabonasaláták néhol ismerős, máshol meghökkentő

íztársításokban kerülnek bemutatásra, mindez az első kötetes szerző, Bezzegh Éva kivételesen könnyed, laza hangvételű, egyben közérthető tolmá

-

csolásában. A könyv egyszerre szól a fiatal és középkorú, főzni szerető és tudó, világlátott városi nőkhöz és férfiakhoz, a klasszikus sütés-főzés iránt

lcs-, hal-, hús- vagy akár gabonasaláták néhol ismerős, máshol meghökkentő

íztársításokban kerülnek bemutatásra, mindez az első kötetes szerző, Bezzegh Éva kivételesen könnyed, laza hangvételű, egyben közérthető tolmá

-

csolásában. A könyv egyszerre szól a fiatal és középkorú, főzni szerető és tudó, világlátott városi nőkhöz és férfiakhoz, a klasszikus sütés-főzés iránt

Adatok
Méret
17.8 x 24.8 x 5.1 cm
Szerző
Vincenzo Buonassisi
Kiadó
Rizzoli International Publications
Megjelenés
2020
Terjedelem (oldal)
704
Nyelv
Angol
Terjedelem
704
Hasonló termékek