Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Nyitvatartás: H-P 11:00 - 18:30
Telefon: +36 20 567 4222

The Pasta Codex - Vincenzo Buonassisi

A tészta kódex egy harminc éven át tartó kutatás és utazás során összeállított, 1 001 recepttel összekapcsolja a világ leghíresebb ételeinek történetét és hagyományait, receptekkel minden tészta alakjára és típusára, valamint a mártásokra.


Az 1001 recept modern fordításaival ellátott The Pasta Codex magában foglalja minden olasz régió kutatását, és minden tészta alakját és formáját - lapos, hengerelt, töltött -, valamint szárított és friss tésztát is felhasználja. Soha nem volt hitelesebb és kimerítőbb pillantás a világ kedvenc tészta ételeire. Összetevők szerint kódolva - Tészta zöldségekkel, Tészta zöldségekkel és tejtermékekkel, Tészta hallal, Tészta hússal stb. - Mindegyik recept könnyen használható, az olasz történelem vagy földrajz részletes ismerete nélkül.

 

14 500 Ft
Nincs készleten
Részletek

Az otthoni szakácsok és a tészta szerelmesei évtizedek óta vágyakoznak Vincenzo Buonassisi 1974. évi olasz mesterművének, az Il Codice della Pasta teljes angol fordítására. Végül ez a várakozás véget ért. Soha nem volt elérhető teljes angol fordításban. Buonassisi mérföldköve, John Alcorn híres tervezésében szereplő munka a klasszikus olasz gasztronómia és kiadvány elveszett drágaköve, amely készen áll a teljesen új generáció elkápráztatására.

 

A szerzőről

Vincenzo Buonassisi (1918-2004) Abruzzóban született, ügyvédként, híres újságíróként, íróként dolgozott és képzett gasztronómus volt. 1974-es műve minden jelentős kulináris vagy gasztronómiai társaság, beleértve a rangos Accademia Italiana della Cucina tagjai is, Olaszország egyik legfontosabb kulináris művének tekintik.

Adatok
Szerző
Vincenzo Buonassisi
Kiadó
Rizzoli International Publications
Megjelenés
2020
Borító
Kemény
Terjedelem (oldal)
704
Nyelv
Angol
Hasonló termékek