Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Nyitvatartás: H-P 11:00 - 18:30
Telefon: +36 20 567 4222

Tartuflanghe Tagliolini tojásos durum száraztészta szarvasgombával és Barolo-val, 250g

A Langhe régió két büszkeségének, a Barolo bornak és a szarvasgombának íze egyesül ebben a kézzel készített tésztában. Nemcsak a textúrája rendkívüli, hanem az íze is, köszönhetően a magas szarvasgomba- és tojástartalomnak.

Elkészítési tipp:
Forraljunk fel 2 liter vizet és adjunk hozzá sót. Rakjuk bele a tésztát és főzzük 3-4 percig „al dente”-re.
Külön serpenyőben olvasszunk vajat vagy hevítsünk olívaolajat, csöpögtessük le a tésztát és rakjuk át a serpenyőbe, közepes lángon kb. 1 percig forgassuk össze a vajjal/olívaolajjal, majd adjunk hozzá reszelt parmezán sajtot és azonnal tálaljuk.

Főzési idő (al dente): 3-4 perc

Adatok
Készítő
Tartuflanghe
Kiszerelés
250
Származási ország
Olaszország
Származási hely
Piemonte
Méretcsoport
Hosszú
Liszt fajta
Durum - ízesített
Főzési idő (perc)
4
Tojástartalom
Tojásos
Energia
1676 Kj / 396 Kcal / 100g
Zsír
3.7
- amelyből telített zsírsavak (g/100g)
0.9
Szénhidrát
74
- melyből cukor
2.2
Fehérje
15
0.11
Gyártó
Tartuflanghe
- amelyből telített zsírsavak
0.9
Főzési idő
4
Összetevők
Durumbúzadara, tojás (20%), DOCG Barolo bor (4%), nyári szarvasgomba (Tuber aestivum Vitt.) (3%), céklapor, aromák, dupla paradicsomkoncentrátum Allergének: glutén, tojás. Nyomokban szóját tartalmazhat.
Videó
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek