Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.Nyitvatartás: H-P 11:00 - 18:30Telefon: +36 20 567 4222
A Langhe régió két büszkeségének, a Barolo bornak és a szarvasgombának íze egyesül ebben a kézzel készített tésztában. Nemcsak a textúrája rendkívüli, hanem az íze is, köszönhetően a magas szarvasgomba- és tojástartalomnak.
Elkészítési tipp:Forraljunk fel 2 liter vizet és adjunk hozzá sót. Rakjuk bele a tésztát és főzzük 3-4 percig „al dente”-re.Külön serpenyőben olvasszunk vajat vagy hevítsünk olívaolajat, csöpögtessük le a tésztát és rakjuk át a serpenyőbe, közepes lángon kb. 1 percig forgassuk össze a vajjal/olívaolajjal, majd adjunk hozzá reszelt parmezán sajtot és azonnal tálaljuk.
Főzési idő (al dente): 3-4 perc