Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Nyitvatartás: H-P 11:00 - 18:30
Telefon: +36 20 567 4222

Rossi 1947 - Pesto Genovese 170g
Rossi 1947 - Pesto Genovese 170g
4 700 Ft

Rossi 1947 - Pesto Genovese 170g

Rossi 1947 - Pesto Genovese 170g
Rossi 1947 - Pesto Genovese 170g
Rossi 1947 - Pesto Genovese 170g

A Pesto Rossi 1947 Genova városban az egyik legjobb Pesto-nak tartják. Nem elég összekeverni az összetevőket, hanem komoly szaktudásra és múltra van szükség, hogy a megfelelő módszerrel elkészüljön a világon legjobban ismert és kedvelt olasz mártásnak.

Hagyományosan a Pesto-t trofie, trenette vagy burgonyás gnocchi-val szokás tálalni, de ez egy nagyon sokoldalú mártás, amit bármelyik más kedvenc tésztánkra, akár pizza-ra, párolt halra, grillezett csirkemellre, Caprese salátára (mozzarella, paradicsom, pesto), grillezett zöldségekre, vagy szimplán egy leveles salátára lehet tenni.

A pesto nem igényel főzést! Fontos, hogy frissen és hidegen tegyük a keverőtál aljára, halmozzuk rá a készre főtt tésztát és óvatosan keverjük össze. 1-2 kanál főzővizet adhatunk hozzá, ha a tészta túl száraznak tűnne. Nincs szükség más hozzávalóra, sem olívaolajra, sem Parmigianora, mert a Pesto Rossi 1947 ezekből már a legjobbakat tartalmazza.

Összetevők: extraszűz olívaolaj, genovai O.E.M bazsalikom (16,5%), fenyőmag, liofilizált sajt (O.E.M Parmigiano Reggano (tej, só, tejoltó), növényi rost, só, Vessalico fokhagyma, antioxidáns: aszkorbinsav, savanyúságot szabályozó: citromsav.

Nyomokban csonthéjas gyümölcsöket tartalmazhat!

Mihez ajánljuk?

Linguine, fettuccine, trofie vagy croxetti tésztához.

 

4 700 Ft
Egységár: 27 647 Ft/kg
Adatok
Készítő
Rossi1947
Kiszerelés
170g
Származási ország
Olaszország
Származási hely
Liguria
Tápérték
Átlagos tápérték 100 g termékben
 Energia 2795 kJ/679 kcal
 Zsír 70g
    amelyből telített zsírsavak 11g
 Szénhidrát 4,5g
    amelyből cukrok 4,5g
 Fehérje 5,7g
 Só 2,4g
Használati tipp
A Pesto nem igényel főzést! Fontos, hogy frissen és hidegen legyen téve a keverőtál aljára, és csak utána kerüljön rá a főtt tészta. 1-2 kanál főzővizet lehet hozzáadni, ha a tészta túl száraznak tűnne.
Nincs szükség más hozzávalókra, sem olívaolajra, sem Parmigiano-ra, mert a Pesto Rossi 1947 már a legjobbakat tartalmazza. Felbontás után hűtve tárolandó és javasolt 3 napon belül elfogyasztani.
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek