Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.Nyitvatartás: H-P 11:00 - 18:30Telefon: +36 20 567 4222
"00" típusú búzaliszt friss tészta készítéséhez. A legtöbb tésztatípushoz javasolt, hosszú és rövid formátumokhoz, valamint töltött tésztához. A Pasini Pasta Fresca lisztnek köszönhetően a friss tészta hosszan megőrzi aranysárga színét.
Alveográfos mérések
W: 180 / 240
P és L értékek által kiadott görbe alatti terület érték (tésztabuborékon belüli nyomásváltozást mérik ezzel, minél nagyobb az érték, annál stabilabb a tészta)
P/L arány: 0,80 / 1,30
Tészta stabilitásának (P – max. nyomás) és nyújthatóságának (L – tésztabuborék szakadásakor mért távolság) aránya, az arány növekedésével a tészta stabilitása, míg csökkenésével a tészta nyújthatósága nő
Vegyi adatok
Nedvességtartalom: < 15,5% Max
Hamutartalom: 0,40% Max
Glutén: >8,5%
Esésszám (HFN): >300
Nyersfehérje-tartalom: >9,5%