Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Nyitvatartás: H-P 11:00 - 18:30
Telefon: +36 20 567 4222

Mastering Pasta - Marc Vetri with David Joachim

Mastering Pasta - Marc Vetri with David Joachim
Mastering Pasta - Marc Vetri with David Joachim
Mastering Pasta - Marc Vetri with David Joachim
Mastering Pasta - Marc Vetri with David Joachim
Mastering Pasta - Marc Vetri with David Joachim
Mastering Pasta - Marc Vetri with David Joachim

A díjnyertes séf, Marc Vetri első könyvét a tésztáról akarta írni. E helyett megírt két másik elismert szakácskönyvet és folytatta több mint 10 éves kutatását a tésztáról. Az olasz konyha egyik legelismertebb mestere megosztja széleskörű tudását a tésztáról, a gnocchiról és a risottoról az inspiráló, tájékoztató és szakértő tippjeivel, valamint technikáival, számtalan folyamatábrával, több mint 100 recept formájában.

Vetri személyes történetei olaszországi utazásairól és kulináris felfedezéseiről végig megjelennek a könyvben a könnyen követhető, részletes magyarázatai mellett, valamint, hogy hogyan készíthető el élvezhetően a friss tészta sajátkezűleg. 

10 900 Ft
Nincs készleten
Adatok
Származási ország
USA
Szerző
Marc Vetri és David Joachim
Kiadó
Ten Speed Press
Megjelenés
2015
Borító
Kemény
Terjedelem (oldal)
272
Nyelv
Angol
Hasonló termékek