Bolt: 1067 Budapest, Teréz krt. 9.
Nyitvatartás: H-P 11:00 - 18:30
Telefon: +36 20 567 4222

Imperia La Pastaia Italiana tésztagép szett

Imperia La Pastaia Italiana tésztagép szett
Imperia La Pastaia Italiana tésztagép szett

Az Imperia La Pastaia Italiana szettben található tésztagép krómozott acélból, Olaszországban készült kivitelezése lehetővé teszi, hogy otthonodban egy olyan tésztagépet használhass, mely tartós és megbízható.

Az alapgéppel 6 féle vastagságúra (max. 140 mm szélességben) nyújthatod a tésztát, a csomaghoz járó vágófejekkel pedig négyféle tészta készíthető: spaghetti, tagliatelle, fettuccine és lasagnette. A szett ezeken felül tartalmaz egy csillag alakú kézi ravioli készítőt sodrófával együtt.

A külön kapható Imperia vágófejek mindegyike csatlakoztatható a géphez, melyekkel a következő tésztafélék készíthetőek: spaghetti, cérnametélt, tagliatelle, trenette, fettuccine, lasagnette, pappardelle, fodros reginette, ravioli és gnocchi.

Az Imperia tésztagép működtetése rendkívül egyszerű és sokoldalú, néhány perc alatt elkészíthetjük a friss házi tésztát, melyet még jobban felgyorsíthatunk a külön megvásárolható motor segítségével.

​A termékre 5 év gyártói garanciát biztosítunk.

Az Imperia tésztagépek hivatalos mintaboltjaként és szervízként is működünk.
 

Adatok
Készítő
Imperia
Származási ország
Olaszország
Készíthető tészta vastagsága (mm)
0,2 - 2,2
A szett tartalma
1 tésztanyújtó gép (dough stretcher machine), 4 vágófej (cutting head), 1 kézi ravioli készítő sodrófával (ravioli maker with a rolling pin)
Garancia (év)
5
Gyártó
Imperia
Készíthető tészta vastagsága
0,2 - 2,2
Garancia
5
Videó
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek